FOTO Automobil sleteo s puta kod Temerina: Poginula dva muškarca

Dva muškarca poginula su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Temerin-Gospođinci.
FOTO Automobil sleteo s puta kod Temerina: Poginula dva muškarca
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako se saznaje, oni su stradali kada je "reno" sleteo sa puta i prevrnuo se.

Muškarci su, prema nezvaničnim informacijama, ispali iz vozila tokom prevrtanja i od zadobijenih povreda preminuli na licu mesta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Do udesa je došlo oko 17 sati.

Na snimcima sa društvenih mreža vidi se da je automobil završio pored puta, prevrnut na krov.

  • Stevan

    16.03.2024 13:09
    Napisao sam šta sam napisao i stojim iza toga. Jendeci svoju funkciju obavljaju zapreminom, a ne dubinom, niti strminom. Nekoliko godina su tu, nikad ih nisam video ni do pola pune. Vozi se svakako, ali vidite, sleteti se sa puta može i bez krivice. Pucanje gume, otpadanje točka, životinja ili neka druga prepreka iznenada ispred vas, češanje drugog automobila o vaš. Ko je onda kriv? Možda vi a možda i neko drugi, možda niko. Ko je poginuo? Vi. Da li je moralo tako?
  • Nadalj

    16.03.2024 11:03
    Sto se tice tih kanala pored puta,bankine nema mozda 50cm svega. I sad u situaciji kad vozis normalno po pravilu iz suprotnog smera vozilo skrece na tebe nebitno da li je ludak za volanom ili se nesto desilo ti nemas gde da se sklonis ili da gledas kako te ubija taj iz suprotnog smera ili da skrenes u kanal i da se prevrnes i pogines jer su kanali jako duboki i izazivaju prevrcanje vozila. E zbog toga je problem. Ovako da ih nema sletis u njivu,jeste auto ostecen ali ti ostajes ziv.
  • Maja

    16.03.2024 09:34
    Stevan
    Eto sad su krivi jendeci,drveće,ograde,objekti pored puta,betonski prilazi,bandere…Svi su krivi sem drogiranih,pijanih vozača koji lececi svoje komplekse voze duplo brze od dozvoljenog i kose sve pred sobom.A gde će drugde ovoliko zamene teza nego u Srbiji.Samo u sinove ne diraj…Zao mi je mladih života ali nazovimo stvari već jednom pravim imenom.Ovo već polako liči na masakr.Stradali u saobraćaju i ubijene žene.Ako omaši neki dan bez ovakvih vesti dobro je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika