Osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Futogu i saučesnici ostaju u pritvoru bar do kraja aprila

Ponovo je produžen pritvor osumnjičenima za dvostruko ubistvo u Futogu i njihovim saučesnicima, pa će iza rešetaka ostati bar do 22. aprila.
Osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Futogu i saučesnici ostaju u pritvoru bar do kraja aprila
Foto: 021.rs
Dnevnik piše da je u novosadskom Višem sudu i dalje u toku je postupak potvrđivanja optužnice podignute protiv N. L. (24), koji se sumnjiči za ubistvo Nikole Š. (19) i Miloša M. (20) iz Futoga i nelegalno držanje oružja, kao i Futožana O. R. (22), B. G. (27) i D. D. (25) iz Novog Sada, koji se terete za saizvršilaštvo.
 
Oni su uhapšeni 25. avgusta prošle godine i od tada se nalaze u pritvoru. 
Nikola Š. i Miloš M. ubijeni su u pucnjavi koja se dogodila u noći između 24. i 25. avgusta 2023, oko ponoći, u Futogu, u Fruškogorskoj ulici ispred kućnog broja sedam.
 
Tužilaštvo je ovo kvalifikovalo kao teško ubistvo, za šta prvoosumnjičenom preti kazna zatvora od deset godina zatvora do doživotne robije. 
U Višem javnom tužilaštvu četvorica osumnjičenih mladića su se branila ćutanjem.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika