Maloletnik ponovo pobegao nadležnima, pa opljačkao knjižaru u Novom Sadu - neće odgovarati

Trinaestogodišnjak koji je počinio na desetine pljački i koji je učestvovao u prebijanju starijeg muškarca u Tovariševu, koji je potom preminuo, ponovo je pobegao nadležnima.
Maloletnik ponovo pobegao nadležnima, pa opljačkao knjižaru u Novom Sadu - neće odgovarati
Foto: 021.rs
Nezvanično, ovaj maloletnik se sumnjiči za pljačku knjižare "Bulevar books" iz koje je prošle nedelje ukraden novac. Sumnja se i da je pokušao ili uspeo da opljačka i nekoliko drugih objekata.
 
Ovaj maloletnik ne krije lice prilikom pljačke, a koristi šrafciger ili neki drugi alat kako bi obio prostorije i ukrao, uglavnom, novac.
 
Novosadska policija trenutno pokušava da ga pronađe, ali je neizvesno šta će nakon toga biti, s obzirom na to da nema krivičnu odgovornost i da je u nekoliko navrata bežao nadležnima. 
 
Trinaestogodišnjak je početkom aprila pobegao iz jedne ustanove u Beogradu, u kojoj je bio smešten nakon bekstva iz novosadskog Centra za socijalni rad. 
Podsetimo, ovaj trinaestogodišnjak, zajedno sa svojim jedanaestogodišnjim bratom, već gotovo dve godine predstavlja problem za policiju, tužilaštvo i socijalne službe. 
 
Njih dvojica su osumnjičeni da su u aprilu prošle godine na ulici prebili muškarca starog 75 godina, koji je preminuo nakon toga. Tada je otkriveno da su počinili i na desetine krađa.
 
O pomeranju starosne granice za krivičnu odgovornost više čitajte na OVOM LINKU.
  • Brane

    12.04.2024 09:27
    Ubistva u najavi
    U našem bolesnom društvu već ima dosta dece mlađe od 14 godina koja su voljna da ubiju. Biće ovde mnogo krvi.
  • ajd pliz

    12.04.2024 09:23
    paz da ne...
    pa dogovor sa policajcima...neko ga pokriva...za udeo sto uzme...jasno ko dan...dodatak na platu...klinac samo posteno radi...gde se sakrije...tolike kamere...gde steka tolike pare...
  • Nik

    11.04.2024 19:58
    Foto
    Dajte makar fotografiju, da znamo od koga treba da se čuvamo, kad je zakon nemoćan. Pa ni on sam ne krije svoj lik.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika