Na putu B.Palanka-Novi Sad vozio brzinom 100 km većom od limita i preticao kolonu preko pune linije

Novosadska policija je proteklog vikenda iz saobraćaja na teritoriji Južnobačkog okruga isključila 73 vozača i deset vozila, a zadržala 19 vozača.
Na putu B.Palanka-Novi Sad vozio brzinom 100 km većom od limita i preticao kolonu preko pune linije
Foto: 021.rs
Petnaest vozača je zadržano jer su vozili pijani, dva zbog ponavljanja ili nastavljanja vršenja prekršaja, a dva zbog nasilničke vožnje.
 
Za nasilničku vožnju tereti se vozač koji je na putu Bačka Palanka - Novi Sad vozio brzinom stotinu kilometara većom od dozvoljene i preticao kolonu vozila preko pune linije, kao i vozač kamiona koji je u Žablju vozio sa 2,48 promila alkohola u organizmu.
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
 
Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, sankcionisala vozače za ukupno 889 prekršaja.
U periodu od 26. do 28. aprila, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 25 saobraćajnih nezgoda, u kojima je osam osoba teško, a 14 je lakše povređeno.
 
U istom periodu, ali u Novom Sadu, bilo je 15 saobraćajnih nezgoda u kojima je pet osoba teže, a pet je lakše povređeno.
  • Tea

    03.05.2024 14:57
    Ubica
    Brat je napaljeni bezmozgović.
  • Boba

    01.05.2024 20:08
    Za brata
    Kao prvo, brat nije profesionalni reli vozač. Ni jedan reli vozač se redovno, na putu ne ponaša kao idiot. Tako da je moj zaključak da se brat "loži" da je reli vozač. Da mene neko pita izgulio bi "brat" za ovo jedno dve godine u Mitrovici.
  • Sudija

    29.04.2024 12:27
    Brat je profesionalni rally vozač tako da nema sta da brinete i da se bunite, siguran je u svoje sposobnosti 1/1. Ne ložite se foteljaši.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika