VIDEO: Težak sudar dva kamiona na auto-putu kod Kovilja, obustavljen saobraćaj ka Beogradu

Dva kamiona sudarila su se danas oko 13 časova na auto-putu kod Kovilja, zbog čega je došlo do zastoja u traci ka Beogradu.
Kako 021.rs saznaje, jedan od kamiona sa prikolicom je preprečio kolovoz, tako da je trenutno onemogućen prolaz u smeru ka Beogradu.
 
Kolone su se stvorile iz smera Novog Sada.
 
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je njihova ekipa zbrinula muškarca starog 38 godina.
 
On je, nakon pružene pomoći na licu mesta, prevezen u Urgentni centar. 
"Putevi Srbije" saopštili su da je na deonici petlja Novi Sad Jug - petlja Kovilj, na 125 km, ka Beogradu, obustavljen saobraćaj zbog saobraćajne nezgode. Dodali su da će javnost blagovremeno biti obaveštena o svim izmenama.
 
Kako je izvesno da će uviđaj potrajati i da će biti potrebna mehanizacija da se uklone kamioni koji su učestvovali u saobraćajnoj nezgodi, vozačima koji kreću ka Beogradu se savetuje da koriste obilazne pravce u delu auto-puta od pumpe Minut do Kovilja. 
 
  • miki21

    02.05.2024 10:42
    90???
    A kamioni voze brzinom do 90 kmh? Malo je takvih. Tahografi se ne kontrolišu. Još se dobije i stimulacija ko je brži. Velika većina vozi i preko 100kmh. O zloupotrebi mobilnih telefona je već sve rečeno.
  • Imre

    30.04.2024 11:05
    Nema interesa da se to spreci sa postavljanjem uredjaja na ometanje razgovora.Uredjaj bi se zakonski morao postaviti sa blombom,prilikom godisnjeg servisa i registraciji vozila.
  • Jakobsfield

    30.04.2024 10:20
    Sheets happened
    Danas barem 60% automobila/kamiona ima bluetooth komunikaciju sa telefonima, ali nekako ljudi baš vole da drže telefon u ruci dok voze, i još da gledaju sagovornika u ekranu. Narode/braćo i sestre/dame i gospođo/drugarice i drugovi (nepotrebno izostaviti), ako ne umete da povežete telefon sa vozilom, zamolite nekog da vam pomogne. Nije sramota ne znati, sramota je ugrožavati život i zdravlje drugih!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika