Devetnaest pijanih vozača tokom praznika, jedan vozio brzinom 127 km većom od dozvoljene

Policijska uprava u Novom Sadu je, tokom praznika, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 2.439 prekršaja.
Devetnaest pijanih vozača tokom praznika, jedan vozio brzinom 127 km većom od dozvoljene
Foto: 021.rs
Na ovom području, iz saobraćaja je isključen 191 vozač i 18 vozila, a zadržano je 25 vozača.
 
Devetnaest vozača je zadržano jer su vozili pijani, četiri zbog ponavljanja ili nastavljanja vršenja prekršaja, a dva zbog nasilničke vožnje.
Za nasilničku vožnju tereti se vozač u Bačkom Petrovcu, koji je vozio u stanju potpune alkoholisanosti, sa više od dva promila alkohola u organizmu i vozač koji je, na relaciji Novi Sad-Zrenjanin, vozio brzinom, 127 km većom od dozvoljene.
 
Zadržani vozači će, uz prekršajne prijave, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
U periodu od 30. aprila do 6. maja, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 45 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve osobe teško, a 29 je lakše povređeno.
 
U tom intervalu, na području Novog Sada, dogodilo se 26 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve osobe zadobile teže, a 14 lake telesne povrede.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika