Hapšenje u Novom Sadu: Doveo privredno društvo "Eco Helix" do višemilionske blokade

A. D. (1965) iz Novog Sada uhapšen je zbog sumnje na zloupotrebu poverenja u obavljanju privredne delatnosti i oštećenje poverilaca.
Hapšenje u Novom Sadu: Doveo privredno društvo "Eco Helix" do višemilionske blokade
Foto: 021.rs
Sumnja se da je, kao odgovorno lice privrednog društva "Eco Helix", to privredno društvo doveo u višemilionsku blokadu tako što novac koji je pozajmio od fizičkog lica nije uplatio na račun "Eco Helix", kao i da je to fizičko lice stavio u povoljniji položaj u odnosu na ostale poverioce.
Kako se sumnja, on je sačinio dokumentaciju koja je omogućila da u izvršnom postupku, novac koji je po sudskoj presudi jedno akcionarsko društvo trebalo da uplati na račun blokiranog "Eco Helix" bude uplaćen na račun fizičkog lica koje mu je pozajmilo novac.
A. D. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden u nadležno tužilaštvo.
  • /

    24.05.2024 16:38
    /
    pa nije on jedini.
    ima tu jos takvih.
    predstavili ste ovde jednu firmu kao cudo bozije a firma je dve trecine godine u blokadi a duzna i bogu i ocu
  • Ns

    24.05.2024 14:41
    Eto vidite
    Eto vidite isto kao i vlasnik pecenjare sto je prosao
    Pravda za sve
    Pa vi vidite 2.juna
  • Zovite pravim imenom

    24.05.2024 14:30
    Cuj, pozajmio pa dobio povlasteni polozaj. U mom recniku je to mito. Ovo je isto kao onaj cuveni doktor sto su ga uhapsili (sa policijskim, obelezenim novcanicama) u holu hotela Park pa se branio kako je pare vracao roditeljima pacijenta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika