FOTO, VIDEO: Izgoreo automobil na Somborskom bulevaru

Na Somborskom bulevaru, večeras se oko 17:30 časova zapalio autmobil.

Na Somborskom bulevaru, večeras se oko 17:30 časova zapalio autmobil, saznaje 021.

Kako za Novosadski informativni portal kaže Goran Ž. koji se našao na licu mesta, požar je izbio na oko 30 metara od kružnog toka koji spaja Somborski, Bulevar cara Lazara i Bulevar Evrope.

Prema njegovim rečima, vlasnik vozila pokušao je samostalno da ugasi vatru protivpožarnim aparatom, ali se plamen samo dodatno razbuktao i zahvatio ostatak kola.

Nakon pet minuta na lice mesta izašla je i vatrogasna ekipa koja je uspešno ugasila vatru.

Kako 021 nezvanično saznaje, u požaru koji je izbio na motoru automobila, nije bilo povređenih.

  • Petko

    18.12.2013 17:20
    ne kupujte
    male aparate za auto one ko deodorant sprejeve i slicne kineske kopije. Aparat mora da bude najmanje desetak kg da ugasi pocetni pozar a sve kasnije je kasno.
  • Slavisa

    12.12.2013 06:50
    Ne dao Vam Bog...
    Meni je pre 6godina auto se zapalio na uglu Rumenacke i Bulevara Jase Tomica.Dok sam pokusavao u ocaju sa jaknom da ugasim vatru pored mene su kolima prosla tri moja "druga": Vusovic Milan,Jovic Marko i Draskovic Dragan,nisu se udostojili ni da se zaustave samo su me pogledali i prosli.Znate onaj osecaj,kad ste bespomocni,a neko koga poznajete prolazi pored vas pogledi se susretnu,samo sto vam ne mahne i ode.Mozda su oni sad Vasi prijatelji...
    Zaustavio se teget plavi audi 80 SU registracija,izasli su devojka i momak,izvadili cebe iz prtljaznika,,bacili ga u lokvu vode i mtako mokrim prekrili plamen i suzbili ga.
    Dotrcao je i jedan GOSPODIN iz lokala prekoputa (Bulevar Jase Tomica) sa kofom vode i uspeli smo da ugasimo vatru na autu pre dolaska vatrogasaca.
    Popravka me je kostala 700€,a auto je vredeo oko 4000€ i imao sam opreme u gepeku auta oko 1000€...
    Nikad vise nisam sreo tog momka i devojku koji su mi pomogli,ne bi ih verovatno ni prepoznao da ih sretnem,ali zelim da im se MNOGO,MNOGO,MNOGO ZAHVALIM sto su mi pomogli u nevolji i da im pozelim sve najbolje u zivotu,i njima i gospodinu koji je dosatrcao od prekoputa!!!
  • nebitno

    11.12.2013 13:10
    nebitno
    pitao bi ovog zadnjeg kolko je on pozara ugasio

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika