VIDEO: Novosadski kantautor Keckec objavio novi singl "Metamorfoza"

Novosadski kantautor Milan Kerezović Keckec objavio je novi singl naziva "Metamorfoza".
VIDEO: Novosadski kantautor Keckec objavio novi singl "Metamorfoza"
Foto: 021.rs
Dosta je vremena prošlo otkad je Keckec sa Acid Folk Orchestrom objavio "Pesme iz godina uspavanog razuma" među kojima su bile pesme poput "Šest momaka", "Očiju", "Ne štedi me". U međuvremenu, Keckec se bavio različitim stvarima, filmskom muzikom, koju je radio i za, između ostalog, međunarodno priznati film Aleksandra Reljića "Enkel" ("Unuk").
 
Sada se na scenu vraća sa "Metamorfozom" za koju se dalo naslutiti da će biti pun pogodak još kada se pre nekoliko meseci na Jutjubu pojavio snimak Keckeca kako je svira samo na gitari. Već tada je bilo jasno da se bluz odlično spaja stihovima kao što su "Ne znam da li zbog svega što znam/ ili onog što samo se sluti", koji prethode refrenu "diže mi se na tebe".
 
Sada je singl nadograđen, ali ne i nagrđen. Bluz gitara se prepliće sa trip hop atmosferom i ritmovima, ali i saksofon Predraga Okiljevića iz benda Deep Steady, koji samo pojačava seksualnu tenziju teksta, muzike i videa koji prati čitavu priču.
 
A da se sve upakuje kako treba i da elektronski segment pesme ne narušava ostatak, pobrinuo se Jovan Obradović Špira, dok su video radili on i Dan Kristijan Paduret iz Rumunije.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura