Obilje nagrada za slušaoce u rođendanskoj nedelji na Radiju 021

Povodom 20 godina od osnivanja, Radio 021 od 5. do 10. juna nagrađuje svoje najvernije slušaoce.
Obilje nagrada za slušaoce u rođendanskoj nedelji na Radiju 021
Foto: 021.rs

Svakog dana, od ponedeljka do subote u vremenu od 10 do 12h, Cope i Marina će deliti mnoštvo nagrada, a najmaštovitiji i najzabavniji imaće šansu da sebi osiguraju one najvrednije - vikend na Kopaoniku - poklon od Mujen Lux, rafting Tarom koji daruje Tara Raft i letovanje u Grčkoj koje poklanja Euroturs.

U rođendanskoj nedelji Radija 021, osim glavnih nagrada (putovanja), svakodnevno će se dodeljivati mnogobrojne nagrade u vidu poklona i vaučera, a darodavci su restoran Bistronomija, MNM cake, Top form studio, Pepper pizza, Oko plus optika, Tatjana - S 021 - frizersko-kozmetički salon, Naturasso (kozmetička ulja), Greemmaster, Optika Vukašinović, priručnik za preduzetnike "Uzmite život u svoje ruke" Indire Popadić, Halogen.

Da biste osvojili neku od nagrada, budite uz frekvenciju 92,2 MHz, a brojevi telefona u studiju su 060/021-29-22 ili 527-999.

Dobra zabava, zanimljivi gosti, odlična muzika, iznenađenja i vredne nagrade u rođendanskoj nedelji očekuju vas na poznatoj frekvenciji ili preko live stream-a.

Radio 021 u subotu 10. juna obeležava dve decenije od osnivanja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.