Humani Novosađani: Sutra svečano uručenje paketića mališanima u Beočinu

Svečano uručenje paketića učenicima Osnovne škole "Jovan Grčić Milenko" u Beočinu, a koje su putem humanitarne akcije obezbedili Novosađani uz pomoć Radija 021, biće upriličeno u utorak, 26. septembra u 12 časova u ovoj školi.
Humani Novosađani: Sutra svečano uručenje paketića mališanima u Beočinu
Foto: 021.rs
Radio 021 je u avgustu pozvao Novosađane da poklone svoje neiskorišćene i suvišne stvari u vidu garderobe i obuće, igračaka, kao i školskog pribora i ostalih potrepština za ove mališane. Školu u Beočinu pohađa materijalno ugrožena deca, a trećina učenika su korisnici socijalne pomoći. 
 
Od samog početka akcije, ogroman broj humanih građana odazvao se našoj akciji i ukazao nam poverenje da sve prikupljeno stigne na pravu adresu. Prikupili smo neverovatnu količinu stvari, koju smo uručili školi prošle sedmice. 
 
021 će prisustvovati svečanom uručenju paketića i obavestiti sve naše čitaoce i slušaoce o ishodu.  S obzirom na to da se radi o ugroženim mališanima, Pokrajinski zaštitnik građana - ombudsman preporučio je školi da se lica mališana i roditelja ne prikazuju, a o tome obavestio i nas. 
 
Radio 021 se zahvaljuju svim građanima, ustanovama i kompanijama koje su se odazvale i pomogle da obradujemo mališane. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.