FOTO: Prepun amfiteatar na predstavi Radija 021 i studija "Čarolija"

Brojni mališani, u pratnji roditelja, gledali su predstavu "Kuva se, kuva" Kreativnog studija Čarolija, a koju je Radio 021 organizovao u okviru ovogodišnje Novosadske jeseni.
FOTO: Prepun amfiteatar na predstavi Radija 021 i studija "Čarolija"
Foto: 021.rs (Branko Vujkov)
Predstava "Kuva se, kuva" održana je u prepunom amfiteatru na Spensu.
 
Kreativni studio Čarolija ima iza sebe više od 20 godina dramsko-muzičkog stvaralaštva za decu, više od 4.000 odigranih predstava i koncerata, mnogobrojne nastupe na dobrotvornim dečjim manifestacijama i mnogim televizijskim i radijskim emisijama dečjeg karaktera.
 
Osvojili su mnoge nagrade na pozorišnim festivalima, a samo prošle nedelje su dobili dve nagrade.
 
Dobro raspoloženje su začinili prijatelji koji su počastili decu i roditelje nadaleko poznatim kolačima i štrudlama "Krancla" iz Čuruga i vodom i sokićima iz Minakve.
 
S obzirom na to da je trenutno Mesec oralnog zdravlja, namenjen higijeni zuba, paketiće sa četkicama i pastom za zube poklonili su Stomatološka ordinacija Dr Čupić, specijalizovana za ortodonciju, kao i farmaceuska kompanija Meditas.
 
Sa preparatima sa Omega-3 ribljim uljem, bili su dostupni i prijatelji iz Norway shop-a.
 
 
Radio 021 zahvaljuje se svim posetiocima našeg druženja, te se nadamo da ćete biti sa nama i naredne godine.
 
Novosadsku jesen tradicionalno organizuje Pokret gorana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.