Dve prestižne nagrade za Kreativni studio "Čarolija"

Kreativni studio "Čarolija" iz Novog Sada osvojio je dve prestižne nagrade u dečjoj konkurenciji na ovogodišnjem osmom po redu DOPS međunarodnom festivalu dečjih i omladinskih predstava koji je održan u Jagodini.

Predstava "Učiteljica" proglašena je za najbolju predstavu u celini, dok je Aleksandar Baloš - Gonzo dobio nagradu za najbolju režiju.

U obrazloženju žirija stoji da je "Učiteljica" lepo uobličena predstava, koja kao celina ima sve elemente pravog dečjeg pozorišta.

"Odličan izbor teksta, muzike i kostima. Krasi je visok kreativni i izvođački nivo. Pravi je primer predstave za decu. Takođe, ansambl predstave "Ućiteljica" je u Aleksandru Balši Gonzu imao vođu, koji ih je nepogrešivo vodio do cilja.
Jednostavna, maštovita, a nenametljiva režija vodi nas sa lakoćom u dečiji svet školskog odrastanja. Rediteljski i dramaturški postupci su prilagođeni uzrastu i potpuno opravdani. Zato je ova predstava dramaturški i rediteljski najozbiljnija i najkreativnija
", navode članovi žirija.

Kreativni studio "Čarolija" ima iza sebe više od 20 godina dramsko-muzičkog stvaralaštva za decu, preko 4.000 odigranih predstava i koncerata, mnogobrojne nastupe na dobrotvornim dečjim manifestacijama i mnogim televizijskim i radijskim emisijama dečjeg karaktera.

  • Džule

    31.10.2017 22:01
    Nisam ni sumnjao
    Ko good prati rad ove male, Ali izuzetne ekipe, zna sa koliko ljubavi I zara oni ovo rade...
    Nisam ni sumnjao da ce pobrati nagrade...
    Samo napred, punom parom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti