U toku nagradna igra na 021 - fotkajte svog ljubimca i obradujte ga kompletnim "spa" tretmanom

Ako ste ponosni vlasnici kućnog ljubimca i želite da ga obradujete kompletnim "spa" doživljajem, prijavite se za učešće u novoj nagradnoj igri Radija 021 i "Petspaw", novosadskog izuzetno "pet friendly" kafića.
U toku nagradna igra na 021 - fotkajte svog ljubimca i obradujte ga kompletnim "spa" tretmanom
Foto: Pixabay
Koncept je jednostavan - fotografišite svog kućnog ljubimca dok sluša muziku na slušalicama, na radiju, u kolima, na fotelji, tokom šetnje... Kreativnost prepuštamo vama. Jednu fotografiju koja na najbolji način predstavlja vašeg ljubimca u muzičkom zanosu pošaljite Radiju 021 na mejl radio021@021.rs, u inboks na Fejsbuk stranici ili u DM putem Instagrama.
 
Rok za slanje fotografije je 5. jul 2019. godine, do kraja dana. Potom ćemo formirati javni album sa svim pristiglim fotografijama na našoj Fejsbuk stranici i otvoriti glasanje od 6. do 12. jula
 
Fotografija sa najvećim brojem glasova dobija nagradu - kompletnu grooming ponudu "Petspaw", koja uključuje šišanje, kupanje, iščetkavanje, sređivanje noktiju, ušiju...
 
Imate sasvim dovoljno vremena da svog ljubimca stavite u udoban položaj i "uhvatite" muzičko uživanje. 
 
Napomena: Učešće je otvoreno za ljubimce koji mogu da iskoriste usluge "Petspaw". Srećnog dobitnika najvećeg broja glasova kontaktiraće novinari naše redakcije, a prilikom slanja fotografije potrebno je da ostavite kontakt telefon. Samo dobitni ljubimac može da iskoristi nagradu, ne i da se ista prosledi drugom ljubimcu.
 
S nestrpljenjem čekamo vaše fotke!
  • Nn

    26.06.2019 21:54
    Wau, sjajna ideja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.