Presluškivanje: Bunt i mnogo buke

Buka i bes obeležili su novo izdanje Presluškivanja na talasima Radija 021, a nakon premijere na 92,2 MHz, možete emisiju da poslušate i onlajn.
Presluškivanje: Bunt i mnogo buke
Foto: Pixabay
Sat vremena presluškivanog materijala koji se bavi himnama bunta prethodnih decenija sigurno će vas podsetiti na borbu za "bolje sutra" širom sveta. 
 
Bilo da je u pitanju Vijetnamski rat ili borba protiv fašizma, muzičko-obaveštajni sektor (MOS) Radija 021 u sastavu: Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin, prikupio je vredne informacije i predstavlja ih vama na slušanje i uživanje.
 
Ovo ne bi mogli da urade bez svojih doušnika Mireta, Žareta i Divne, koji su doprineli svojim izborima omiljenih buntovničkih pesama.
 
Uživajte u numerama Sex Pistolsa, Rolling Stonesa, KUD Idijota, Ritma nereda, T. Rexa, grupe Queen i ostalih.
 
Već naredne sedmice MOS će biti na novom zadatku. Za petak vam vaši vredni agenti pripremaju pažljiv izbor pesama koje su odlične za duga putovanja, vožnje kolima kroz grad ili vikend-vožnju bicikla do Oficirca. 
 
Kao i uvek, pozivamo vas da budete naši doušnici i javite nam svoj izbor. Možete nas kontaktirati na Fejsbuku, Tviteru ili na Instagram profilu, kao i putem mejla na presluskivanje@021.rs.
 
  • Srecko

    13.06.2020 18:18
    T.Rex
    I Marc Bolan bi se rado vozio u Roysu, samo na zalost nikada nije bio na nivou Lenona.
    Sve je relativno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.