Presluškivanje: Dueti za beg od svakodnevice

Muzičko-obaveštajni sektor (MOS) Radija 021 i ovog vikenda vam donosi novu turu presluškivanog materijala, sa fokusom na saradnje muzičara i muzičarki.
U sat vremena sedme emisije Presluškivanja agenti Gorica Nikolin, Dragana Prica Kovačević i Zoran Strika donose vam pesme koje su nastale u saradnjama između Kilersa i Lua Rida, Šejna Mekgovana i Šinejd O'Konor, Mika Džegera i Lenija Kravica, Nika Kejva i Krisa Bejla, Pola Makartnija i Majkla Džeksona, te neponovlji trio ovih prostora - Dedić, Rundek i Šerbedžija.
 
Naravno, uz još dosta pesama, tu su i priče naših agenata, a na presluškivanje i ove nedelje nam stiže materijal koji su pripremile naše doušnice - Tanja, Danijela i Milica.
 
Za narednu emisiju spremamo "Balkan express", odnosno presluškivaćemo pesme autora i autorki iz regiona. Pomozite nam tako što ćete predložiti svoje izbore pesama iz regiona na Fejsbuk, Tviter ili Instagram profilu Presluškivanja ili pišite na presluskivanje@021.rs.
 
Pratite nas i dalje - mi vas svakako pratimo.
 
  • Srecko

    05.07.2020 19:32
    @Marko
    :) Svaka cast Marko! Slazem se da su emisije odlicne! Izbor muzike uguranih u sat vremena je vise nego perfektan! Zasto se emisija ne produzi na bar 2.h ?
    A sto se tice zenidbe, Goricu bih ozenio u sekundi. Stvar ukusa! :)
  • Marko

    05.07.2020 14:55
    Svaki put sve bolje
    Odlična emisija. Po prezimenu bi rekao da je udata, ali ako nije ženio bi Draganu zbog izbora pesama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.