Presluškivanje: Da li je vaše ime opevano u pesmi?

Ekipa Presluškivanja, muzičke emisije na Radiju 021, u novom, 12. izdanju bavila se pesmama koje u svom nazivu imaju lična imena i koje su nekome posvećene.
U pauzi od slušanja Igija Popa, The Cult, Majkla Džeksona, Bojane Vunturišević i drugih, muzičko-obaveštajni sektor Radija 021 (MOS) u sastavu: Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin, podelio je svoje najveće blamove kada je reč o pisanju pesama, a analizirali su i da li znaju za pesme koje sadrže baš njihova imena.
 
U nešto više od sat vremena nalaze se dobro poznati hitovi, ali i manje poznate, ali pažljivo birane numere. Naravno, i ovog puta su svoj input imali i vredni doušnici, koji su svojim izborima dodatno obogatili plejlistu.
 
Uživajte u novom izdanju Presluškivanja i pratite nas na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu za sve novosti, uključujući i šta će biti naredna tema.
 
Autorima emisije možete pisati i na mejl adresu presluskivanje@021.rs.
 
  • Mozes me zvati

    08.08.2020 13:20
    Kako god hoces
    Jeste. Opevano je.
  • Dule dudule

    08.08.2020 12:22
    Da li ima neka za mene?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.