Jesenje Presluškivanje ovog petka na Radiju 021

Novo Presluškivanje na Radiju 021 dočekujemo u potpuno jesenjem tonu - uz kišu, vetar, osetno zahlađenje i toplu šolju kafe.
Ekipa Muzičko-obaveštajnog sektora (MOS) u sastavu: Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin u novom izdanju pripremaju jesenju plejlistu.
 
Kao i do sada, u tome imaju pomoć slušalaca koji su predložili - i specijalno za program, najavili numere koje ih asociraju na jesen.
 
Budite uz Radio 021 u premijernom izdanju novog Presluškivanja u petak, 2. oktobra u 20 časova, a reprizu slušajte u nedelju u podne.
 
Emisija će biti onlajn u subotu, a sve informacije o emisiji pratite na našem Fejsbuku, Tviteru ili Instagramu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.