Večeras "Halloween" specijal Presluškivanja

Pripremite svoje kostime i pogasite svetla - novo Presluškivanje donosi vam numere odlične za obeležavanje Noći veštica.
Večeras "Halloween" specijal Presluškivanja
Foto: Pixabay

Iako nema tradiciju obeležavanja u Srbiji, agenti Presluškivanja Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin, Noć veštica donose u vaše zvučnike u specijalnom izdanju Presluškivanja.

Slušaćemo strašne, mračne numere koje "lede krv u žilama" (kako bi rekli tabloidi), ali i one manje strašne pesme koje asociraju na sve "Halloween" - na duhove, veštice, crne mačke koje donose nesreću...

U tome će im, kao i do sada, pomoći vredni doušnici sa svojim predlozima pesama, a ovog puta će ih biti više nego u redovnom izdanju.

Slušajte Halloween Specijal našeg i vašeg Presluškivanja ovog petka, 30. oktobra od 20h na Radiju 021 (stream OVDE), reprizu u nedelju u podne ili onlajn od subote. Sve novosti, uključujući i kad će emisija biti onlajn, saznajte na Fejsbuk, Tviter i Instagram nalozima Presluškivanja.

Dok se priprema naša "spooky" emisija, poslušajte poslednje izdanje Presluškivanja u produkciji Radija 021.

  • Lala

    31.10.2020 10:21
    @Veštac
    Izvini a čemu ili kome je posvećen taj praznik ? Pita jedan seljačina koji poštuje i slavi Svetog Jovana Krstitelja.
  • Veštac

    30.10.2020 14:43
    kultura
    Samo seljačine ne drže do ovog divnog praznika. Ceo svet ga poštuje - npr. Kina, Indija, Latino-Amerika, muslimani, katolički deo Evrope. Zatucane Srbende će pitati: čemu ova vest? A da, Hadžibejli je važan za N.S. što da ne i Halloween.
  • MonteDushano

    30.10.2020 14:20
    Mrzitelji, dosadni ste k'o smrt. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.