Presluškivanje: Mnogo besa i još više muzike

U novom Presluškivanju kolektivno smo pokušali da se oslobodimo besa i frustracija, a verujemo da smo u tome uspeli.
Presluškivanje: Mnogo besa i još više muzike
Foto: 021.rs
Agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 Zoran Strika, Dragana Prica Kovačević i Gorica Nikolin u nešto više od sat vremena donose plejlistu punu besnih pesama.
 
Tu su Queen, Alice in Chains, Eminem, Alanis Morisette, Seal, Arctic Monkeys i mnogi drugi koji su se u muzičkom stvaralaštvu bavili besom i koristili muziku kao terapiju.
 
U izboru muzike agenti su, kao i uvek, pomogli doušnici i to Sanja, Radovan, Milica, Dejan i Isidora. Agenti su pričali o najglupljim stvarima koje ih razbesne, o tehnikama smirivanja i drugim temama, a najavili su i koja je sledeća izazovna tema pred nama u narednom izdanju.
 
Presluškivanje se premijerno emituje svakog petka u 20h na Radiju 021, a u repriznom terminu emituje se nedeljom u podne.
 
Emisija stiže onlajn svake subote na 021.rs - pratite Fejsbuk, Tviter i Instagram i budite u toku sa svim novostima o Presluškivanju.
 
Uživajte u novom izdanju!
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.