Cirkus Morona stigao u Novi Sad

Šestog oktobra, dana koji još nije osvanuo, na Radiju 021 (za područje Novog Sada 92,2 MHz) počelo je emitovanje satiričnog serijala pod nazivom "Cirkus morona".

Publika u cirkusu smo svi, hteli to ili ne, a artisti ... samo izabrani. Nemojte propustiti (ako Vam se ne gadi) ovaj groteskno-živopisni i komično-bizarni cirkus društvenih rituala.

Pokloniće Vam se gosn Bojana i Šušan Melezović, Don Nakostreš i Čanko Pansa, Ištvan Bećar - Paprikaš i njegovo Dildiko, brat i sestra Igor i Malja Mitović, Vlada Toplana sa svojom Bezobrankom, Rkan Krkan, Dule Bahatović i mnogi drugi, ali ne i manje važni klanovi i klauni.

Slušajte i uživajte u čarima koji su vam spremili žongleri u partijama, gutači principa, dreseri građana i klovnovi. Biće more klovnova.

Cirkus radi svakoga dana, na Vaš račun! Tačke dana možete čuti posle vesti u 8, 9, 10, 11, 12, 14, 15 i 16h, večernje tačke su u 19 i 22h, a vikendom su specijali.

Zatvorite oči i pojačajte radio. Počeo je Cirkus Morooooooona!!!
p.s. Ako i vi želite da predložite tačku dana slobodno pišite na cirkusmorona@021.rs

  • Posmatrac

    20.10.2014 12:10
    DOSTA
    Do kada ce cirkus morona da se emituje? Jako je iritantan, zbig njega sam prestao da slusam Vas radio.
  • tako treba?

    07.10.2014 07:07
    nisam 100% siguran....
    nisam 100% siguran da li sam dobro čuo ali ako jesam, da li je "helihopter" namerno bio umesto helikopera?

    PS-a online?
  • Milovan

    06.10.2014 15:41
    Stavite na net
    Hoćete li kačiti na net, makar sa danom zakašnjenja? Jasno je da je cilj da se više sluša radio, ali možete sutradan da postavljate na sajt, da oni koji propuste na radiju mogu da slušaju.
    Bilo bi lepo da mi neko odgovori iz redakcije, ako nije problem, vidim da još neke ljude zanima.
    Pozdrav

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.