Zabranjen saobraćaj kod gradilišta solitera u centru

Zbog rušenja Komunalne banke zabranjen je prolaz pešaka, kao i parkiranje i prolazak vozila Ulicom Narodnih heroja i delom Bulevara Mihajla Pupina.

Kako je za 021.rs rečeno u Gradskoj upravi za saobraćaj i puteve, u utorak 30. marta, znači četiri dana nakon početka rušenja, izdato je odobrenje da se privremeno zabrani saobraćaj na svim saobraćajnim površinama (kolovozu, parkiralištu, pešačkim stazama) u Ulici Narodnih heroja, od Bulevara Mihajla Pupina do Poštanske ulice, a po zahtevu DOO "GCR" iz Novog Sada (ovo je firma u vlasništvu Galens investa koja i gradi soliter).

U Gradskoj upravi za 021.rs navode da su takođe 4. marta izdali odobrenje za izmenu režima saobraćaja na uglu Ulica Narodnih heroja i Bulevara Mihajla Pupina i na Trgu galerija. Istim rešenjem u delu Ulice Narodnih heroja ispred ovog objekta zabranjuje se kretanje pešaka trotoarom i parkiranje na šest parking mesta, kao i na jednom parking mestu na Trgu galerija 4.

Privremena izmena režima saobraćaja važi do 10. juna.

U Gradskoj upravi nam je potvrđeno i da će inspekcija proveriti da li se ova rešanja poštuju. Podsetimo da zbog ovih zabrana građani moraju da šetaju kolovozom Bulevara Mihajla Pupina.

Autor: 021.rs

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije