Izmena trasa linija GSP-a koje prolaze kroz Petrovaradin

Autobusi GSP-a na pojedinim linijama menjaju trasu od 4. do 8. jula zbog Exit festivala.
Izmena trasa linija GSP-a koje prolaze kroz Petrovaradin
Foto: 021.rs
Autobusi na linijama 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 64 i 69 menjaju trase kretanja od četvrtka 4. jula do nedelje 7. jula u periodu od 17 do 6 časova, a u ponedeljak 8. jula do 11 časova. 
 
Zbog zatvaranja za saobraćaj Beogradske ulice u Petrovaradinu, saobraćaj će se odvijati na sledeći način:
 
- Linije 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 64 (oba smera) 
 
Umesto Beogradskom i delom Preradovićeve ulice, autobusi će saobraćati Kameničkim putem i Ulicom Dunavske divizije do Preradovićeve, odakle će nastavljati redovnom trasom.
 
Pored postojećih stajališta, na izmenjenom delu trase u smeru iz Novog Sada koristiće se stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu privremeno stajalište Dunavska divizija/Preradovićeva ulica, te privremeno stajalište na Keju Skojevaca - nakon skretanja sa Kameničkog puta. 
 
- Linija 69 (oba smera)
 
Umesto Beogradske ulice, dela ulica Preradovićeve i Dunavske divizije, autobusi će saobraćati Kameničkim putem do Ulice Dunavske divizije, odakle će nastavljati redovnom trasom.
 
Autobusi na liniji 69 u smeru iz Novog Sada koristiće izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu privremeno stajalište na Keju Skojevaca (nakon skretanja sa Kameničkog puta).

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije