U subotu zglobni autobusi i veći broj polazaka ka novosadskim grobljima zbog Zadušnica

Letnje (duhovske) zadušnice su u subotu, 19. juna zbog čega se očekuje se veća poseta Gradskom i svim grobljima u gradu i prigradskim naseljima.
U subotu zglobni autobusi i veći broj polazaka ka novosadskim grobljima zbog Zadušnica
Foto: 021.rs
Tim povodom GSP će u subotu na liniji broj 14 angažovati zglobne autobuse, a po potrebi biće uvedeni i dodatni polasci. Pojačani polasci biće i na liniji za Čenej u 10:30 i 11:45 časova.
 
Autobusi na liniji broj 53 na polascima u 8:40, 9:50, 10:55, 12, 13:10 i 15:10 časova saobraćaće do futoškog groblja (povratak je u 9:30, 10:40, 11:40, 12:45, 14 i 16:05 časova).
 
Zbog trenutne epidemiološke situacije, Lisje neće organizovati prevoz kombijem za starije i osobe sa invaliditetom.
 
Ulaz automobilima unutar Gradskog groblja subotom nije dozvoljen.
 
"Građani koji nisu u mogućnosti, iz nekih razloga, da do subote urede pojedinačna grobna mesta, podsećamo da mogu da se dogovore sa našim službama na Gradskom groblju oko nasipanja humki i uređenja zelenila na grobnom mestu", navode u Lisju.
 
U ovom preduzeću mole građane da vode računa o česmama i ne ostavljaju smeće u slivnicima, kao i da po završetku posete groblju provere da li su ugasili sveće, kako ne bi došlo do požara.

Kad ste već ovde...

Stotine hiljada vas svakodnevno se oslanja na 021 tragajući za istinom i objektivnim pristupom informisanju. Obavezali smo se da ćemo raditi u interesu javnosti sa uspostavljenim visokim standardima novinarske profesije i vi ste nam uzvratili ogromnim poverenjem. Vašu podršku sada možete i da konkretizujete. 021 je pokrenuo gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od zanimljivih artikala direktno podržavate rad redakcije 021. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je za našu budućnost. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije