Autobusi menjaju trase zbog radova u Primorskoj ulici

Trasa linije 15, kao i linija koje voze do Industrijske zone Sever (24, 32, 42 i 55), od četvrtka, 28. oktobra, biće privremeno izmenjene.
Autobusi menjaju trase zbog radova u Primorskoj ulici
Foto: 021.rs
Razlog izmene trasa je sanacija kolovoza u Primorskoj ulici.
 
Linija 15
 
Autobusi na liniji 15, koja je već izmenjena zbog radova na nadvožnjaku u Kisačkoj ulici, dok traju radovi u Primorskoj, saobraćaće Bulevarom oslobođenja do Železničke stanice, skretati levo na Bulevar Jaše Tomića, zatim desno u Rumenačku ulicu i Rumenačkim putem do kružnog toka na Bulevaru Evrope kojim će produžavati nakon prvog izlaza (desno), dok će se na drugom kružnom toku isključivati za Primorsku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom ka "Neoplanti". U suprotnom smeru, saobraćaće istom, izmenjenom trasom.
 
Linija 24
 
Na polascima koji idu do Industrijske zone Sever, autobusi će saobraćati Partizanskom ulicom do "Merkura", zatim će skretati desno u Rumenačku ulicu i Rumenačkim putem do kružnog toka na Bulevaru Evrope kojim će produžavati nakon prvog izlaza (desno), dok će se na drugom kružnom toku isključivati za Primorsku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom ka "Neoplanti". U suprotnom smeru, saobraćaće istom, izmenjenom trasom.
 
Linija 32
 
Na polascima koji idu do Industrijske zone Sever, autobusi će saobraćati Partizanskom ulicom do "Merkura", zatim će skretati desno u Rumenačku ulicu i Rumenačkim putem nastavljati do kružnog toka na Bulevaru Evrope kojim će produžavati nakon prvog izlaza (desno), dok će se na drugom kružnom toku isključivati za Primorsku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom ka "Neoplanti". U suprotnom smeru, saobraćaće istom, izmenjenom trasom.
 
Linija 42
 
Na polascima koji idu do Industrijske zone Sever autobusi će saobraćati Rumenačkim putem do kružnog toka na Bulevaru Evrope kojim će produžavati nakon trećeg izlaza (za auto-put), dok će se na drugom kružnom toku isključivati za Primorsku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom ka "Neoplanti". U suprotnom smeru,
saobraćaće istom, izmenjenom trasom.
 
Linija 55
 
Na polascima koji idu do Industrijske zone Sever autobusi će saobraćati Ulicom Kornelija Stankovića do "Merkura", skretaće levo u Rumenačku ulicu i Rumenačkim
putem do kružnog toka na Bulevaru Evrope kojim će produžavati nakon prvog izlaza (desno), dok će se na drugom kružnom toku isključivati za Primorsku ulicu i dalje
nastavljati redovnom trasom ka "Neoplanti". U suprotnom smeru, saobraćaće istom, izmenjenom trasom.
 
Na izmenjenim delovima trasa, tokom trajanja radova koristiće se privremena stajališta koja su postavljena u blizini raskrsnice Primorske ulice i petlje Bulevara Evrope.

Podrži 021

021 je pokrenuo svoj gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od artikala direktno podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije

Deo Kaća bez vode

Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas biti naselje Vinogradi.