Autobusi GSP-a od petka menjaju trase zbog radova na Bulevaru Jaše Tomića

Autobusi GSP-a na linijama 10, 11A, 11B, 15, 16, 17, 20, 21, 22, 23, 24, 30, 32, 33, 35, 42NK, 55NK, Te-To od petka, 5. avgusta menjaju trase kretanja zbog radova na Bulevaru Jaše Tomića.
Autobusi GSP-a od petka menjaju trase zbog radova na Bulevaru Jaše Tomića
Foto: 021.rs
Naime, u delu ovog bulevara saobraćaj će se odvijati jednosmerno, o čemu više OVDE. Ova izmena će važiti do 21. avgusta.
Autobusi će saobraćati na sledeći način:
Linije 10, 15, 17, Te-To 
 
- Smer iz centra: Autobusi saobraćaju redovnom trasom.
- Smer od Železničke stanice: Od raskrsnice Kisačke i Bulevara Jaše Tomića nastavljaju pravo Kisačkom ulicom zatim skreću desno na Bulevara kralja Petra I do Bulevara oslobođenja gde skreću levo na svoju redovnu trasu, osim linije 17 koja saobraća redovnom trasom prema centru.
 
Na izmenjenom delu trase autobusi koriste redovno stajalište Kisačka - Bulevar Jaše Tomića (stajalište linija 1 i 11b).
 
Linije 22, 23, 24
 
- Smer iz mesta ka Železničkoj stanici: Od raskrsnice Kisačke ulice i Bulevara kralja Petra I autobusi skreću levo na Bulevar kralja Petra I i saobraćaju do Bulevara oslobođenja zatim skreću desno na Bulevar oslobođenja i idu do Železničke stanice.
Na izmenjenom delu trase koriste autobusko stajalište Kisačka - Bulevar kralja Petra I (stajalište linije 1 i 8)
 
- Smer od Železničke stanice: Saobraćaju redovnom trasom.
 
Linije 11A i 11B
 
- Linija 11A: Od raskrsnice ulica Kisačke i Jovana Cvijića skreće levo u Kisačku ulicu i ide do Bulevara kralja Petra I, zatim skreće desno na Bulevar kralja Petra I zatim ide pravo do Buevar oslobođenja, zatim skreće desno na Bulevar oslobođenja i ide do Železničke stanice. 
 
Na izmenjenom delu trase autobusi koriste autobusko stajalište Bulevar kralja Petra I - Kisačka (stajalište linije 8).
 
- Linija 11B: Saobraća redovnom trasom.
 
Linije 21, 30 
 
- Smer od Železničke stanice: Saobraćaju redovnom trasom.
 
- Smer iz mesta ka Železničkoj stanici: Od raskrsnice Kisačke ulice i Bulevara kralja Petra I autobusi skreću levo na Bulevar kralja Petra I i saobraćaju do Bulevara oslobođenja, zatim skreću desno na Bulevar oslobođenja i idu do Železničke stanice.
 
Na izmenjenom delu trase ne koriste ni jedno autobusko stajalište.

Podrži 021

021 je pokrenuo svoj gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od artikala direktno podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije

Linije 6 i 12 u ponedeljak menjaju trase

Zbog izgradnje vrelovodnog priključka u Ulici Ćirila i Metodija, od Ulice Feješ Klare do Šarplaninske, u ponedeljak, 3. oktobra, biće izmenjene trase linija broj 6 i 12.