Pojedine linije GSP-a menjaju trasu zbog nove faze radova na Bulevaru oslobođenja

Autobusi GSP-a na pojedinim linijama u ponedeljak, 3. jula menjaju trasu zbog rekonstrukcije kolovoza na Bulevaru oslobođenja, na trasi od Bulevara cara Lazara do ulica Maksima Gorkog/Braće Ribnikara.
Pojedine linije GSP-a menjaju trasu zbog nove faze radova na Bulevaru oslobođenja
Foto: 021.rs
Linije 12, 60, 61, 62, 63, 64, 69 će do završetka radova saobraćati na sledeći način:
Linija 12
 
Smer sa Telepa - Na raskrsnici Bulevar cara Lazara/Bulevar oslobođenja autobusi saobraćaju pravo Bulevarom cara Lazara, skreću levo u Stražilovsku ulicu, nastavljaju Ulicom Žarka Zrenjanina do Izvršnog veća i dalje redovnom trasom.
 
Smer iz centra - Iz Ulice Žarka Zrenjanina autobusi skreću levo u Stražilovsku, zatim desno na Bulevar cara Lazara i saobraćaju do raskrsnice sa Bulevarom oslobođenja, nastavljaju pravo i dalje se kreću svojom trasom. 
 
Na izmenjenom delu trase linije 12 koriste se stajališta drugih linija.
Linije 60, 61, 62, 63, 64 i 69 
 
Smer od Železničke stanice - Na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Futoške ulice autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, zatim desno na Bulevar Mihajla Pupina do raskrsnice sa Ulicom Žarka Zrenjanina, produžavaju pravo i nastavljaju svojom redovnom trasom.
 
Smer prema Železničkoj stanici - Autobusi saobraćaju redovnim trasama.
 
Na izmenjenom delu trase linija 60, 61, 62, 63, 64 i 69 koriste se stajališta drugih linija.
 
Za vreme radova ukida se autobusko stajalište linija 7B, 12, 19, 68, 71, 72, 73, 74 i 76 "Bulevar oslobođenja - Bulevar Cara Lazara" na Bulevaru oslobođenja ispred Promenade.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije