Autobusi menjaju trase zbog radova na uglu Kisačke i Jovana Cvijića

Režim saobraćaja u Kisačkoj ulici menja se zbog izgradnje vrelovoda, zbog čega i gradski autobusi menjaju trase.
Autobusi menjaju trase zbog radova na uglu Kisačke i Jovana Cvijića
Foto: 021.rs

Od utorka, 11. jula, u okviru druge faze radova, zabranjen je saobraćaj u raskrsnici Kisačke Ulice Jovana Cvijića, pa te dve ulice postaju slepe. 

Za vreme ove faze radova dolazi do izmene trasa autobuskih linija i to:
 
Linija broj 1
 
Smer sa Klise: 
Na raskrsnici Kisačke i Bulevara Jaše Tomića, autobusi skreću desno na Bulevar Jaše Tomića i idu do raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Bulevara oslobođenja gde skreću levo na Bulevar oslobođenja. Autobusi nastavljaju pravo do raskrsnice Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice, gde skreću levo u Jevrejsku i idu do Bulevara Mihajla Pupina, gde skreću desno na Bulevar Mihajla Pupina i nastavljaju redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase, linija 1 koristi samo stajalište Bulevar oslobođenja – Bulevar Jaše Tomića.
 
Smer sa Limana: 
 
Na raskrsnici Bulevara Mihajla Pupina i Jevrejske ulice, autobusi skreću levo u Jevrejsku i kreću se do raskrsnice sa Bulevarom oslobođenja, gde skreću desno na Bulevar. Autobusi nastavljaju pravo do raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića, gde skreću desno na Bulevar Jaše Tomića i kreću se do raskrsnice sa Kisačkom, gde skreću levo u Kisačku ulicu i nastavljaju redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase, linija 1 koristi samo stajališta Bulevar oslobođenja – Jevrejska i Bulevar Jaše Tomića – Bulevar oslobođenja.
Linija broj 11A
 
Na raskrsnici Gundulićeve i Temerinske ulice, autobusi skreću desno u Temerinsku i idu do raskrsnice Temerinske i Partizanske ulice, gde skreću levo u Partizansku. Nastavljaju pravo do raskrsnice Partizanske i Kisačke, gde skreću levo u Kisačku ulicu i idu do raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomića, gde skreću desno na Bulevar Jaše Tomića i nastavljaju redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase, linija 11A koristi samo stajališta Temerinska – Patrijarha Čarnojevića i Sentandrejski put – Partizanska.
 
Linija broj 11B
 
Na raskrsnici Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice, autobusi skreću levo u Kisačku i idu do raskrsnice Kisačke i Partizanske, gde skreću desno u Partizansku ulicu. Nastavljaju pravo do raskrsnice Partizanske i Temerinske ulice, gde skreću desno u Temerinsku i kreću se do raskrsnice Temerinske i Gundulićeve ulice, gde skreću levo u Gundulićevu i nastavljaju redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase, linija 11B koristi samo stajalište Kisačka – Podvožnjak.
 
Linija broj 17
 
Smer iz BIG-a: 
 
Na raskrsnici Kisačke ulice i Bulevara Jaše Tomića, autobusi skreću desno na Bulevar Jaše Tomića i idu do okretnice kod Železničke stanice (Potkovica) gde završavaju trasu.
 
Smer prema BIG-u:
 
Autobusi kreću od okretnice kod Železničke stanice (Potkovica) i skreću levo na Bulevar Jaše Tomića. Nastavljaju pravo do raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke, gde skreću levo u Kisačku i nastavljaju dalje redovnom trasom .
 
Linije broj 21, 22, 23, 24 i 30
 
Smer prema Železničkoj stanici: 
 
Na raskrsnici Kisačke ulice i Bulevara kralja Petra, autobusi skreću levo na Bulevar kralja Petra i idu pravo do raskrsnice sa Bulevarom oslobođenja, gde skreću desno na Bulevar oslobođenja i nastavljaju pravo do okretnice kod Železničke stanice (Potkovica).
 
Smer od Železičke stanice: 
 
Početno stajalište za linije broj 21 i 30 je na autobuskom stajalištu Bulevar oslobođenja – Bulevar Jaše Tomića (ispred pekare Klas). Autobusi idu pravo Bulevarom oslobođenja do raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra, gde skreću levo na Bulevar kralja Petra. Nastavljaju pravo do raskrsnice Bulevara kralja Petra  i Kisačke ulice, gde skreću desno u Kisačku i nastavljaju dalje redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase, linije 21, 22, 23, 24 i 30 ne koriste stajališta drugih linija.
 
Polasci na linijama 23 iz Budisave i 24 iz Kovilja koji u napomeni imaju C (saobraća do centra Novog Sada), saobraćaju izmenjenom trasom i produžavaju do stajališta Bulevar Mihajla Pupina – Pothodnik. 
 
Ova izmena režima saobraćaja važi od 11. do 23. jula.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije