Autobusi menjaju trase zbog radova u Uspenskoj

Zbog radova rekonstrukcije kolovoza u Uspenskoj ulici, menjaju se trase linija 1, 2, 3, 5, 5N, 8, 10, 12, 14, 15, 17 i 18.
Autobusi menjaju trase zbog radova u Uspenskoj
Foto: 021.rs

Autobusi će izmenjenim trasama voziti od utorka, 11. jula do 1. avgusta.

Linija broj 1
 
Smer sa Klise
 
Na raskrsnici Kisačke i Bulevara Jaše Tomića, autobusi skreću desno na Bulevar Jaše Tomića i kreću se do raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Bulevara oslobođenja, gde skreću levo na Bulevar oslobođenja, nastavljaju pravo do raskrsnice Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice, skreću levo u Jevrejsku i saobraćaju pravo do raskrsnice Jevrejske i Bulevara Mihajla Pupina, skreću desno na Bulevar Mihajla Pupina i nastavljaju redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase, linija 1 koristi samo stajalište Bulevar oslobođenja – Bulevar Jaše Tomića.
 
Smer sa Limana
 
Na raskrsnici Bulevara Mihajla Pupina i Jevrejske ulice, autobusi skreću levo u Jevrejsku i kreću se do raskrsnice Jevrejske i Bulevara oslobođenja, gde skreću desno na Bulevar oslobođenja, nastavljaju pravo do raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića, skreću desno na Bulevar Jaše Tomića i saobraćaju do raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice, skreću levo u Kisačku i nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Na izmenjenom delu trase, linija 1 koristi samo stajališta Bulevar oslobođenja – Jevrejska i Bulevar Jaše Tomića – Bulevar oslobođenja.
Linija broj 2
 
Smer sa Novog naselja
 
Iz Jevrejske ulice autobusi skreću desno na Bulevar Mihajla Pupina, desno na Trg Neznanog junaka, levo na Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka gde čekaju do narednog polaska (ispred zgrade DTD).
 
Na izmenjenom delu trase, linija 2 koristi samo stajalište Bulevar Mihajla Pupina-Pothodnik.
 
Smer prema Novom naselju
 
Polazno stajalište linije broj 2 je Bulevar Mihajla Pupina - Pothodnik (ispred Bazara), odakle skreće levo u Jevrejsku ulicu i nastavlja redovnom trasom.
 
Linija broj 3
 
Smer sa Detelinare
 
Sa Bulevara kralja Petra I autobusi skreću desno na Bulevar oslobođenja, nakon toga levo u Jevrejsku ulicu i desno na Bulevar Mihajla Pupina, dalje nastavljaju redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase koristi samo stajalište Bulevar oslobođenja-Bulevar kralja Petra.
 
Smer iz Petrovaradina: Autobusi idu redovnom trasom.
 
Linija broj 5
 
Smer sa Temerinskog puta
 
Iz Temerinske ulice autobusi skreću desno u Kisačku ulicu, zatim levo na Bulevar kralja Petra I, levo na Bulevar oslobođenja, desno u ulicu Novosadskog sajma, odakle nastavljaju redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase koristi se samo stajalište Kisačka - Temerinska.
 
Smer sa Avijatičarskog naselja: Autobusi idu redovnom trasom.
 
Linija broj 5N
 
Smer sa Najlona
 
Iz Temerinske ulice autobusi skreću desno u Kisačku ulicu, zatim levo na Bulevar kralja Petra I, desno na Bulevar oslobođenja i dalje nastavljaju redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase koristi samo stajalište Kisačka - Temerinska.
 
Smer prema Najlonu: Redovna trasa.
 
Linija broj 8
 
Smer sa Limana: Redovna trasa.
 
Smer sa Novog naselja
 
Sa Bulevara kralja Petra I autobusi skreću desno na Bulevar oslobođenja, nakon toga levo u Jevrejsku ulicu i desno na Bulevar Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase koristi samo stajalište Bulevar oslobođenja-Bulevar kralja Petra
 
Linija broj 10
 
Smer prema Industrijskoj zoni Jug
 
Skraćuje se trasa. Autobusi saobraćaju sa polaznog stajališta Bulevar Jaše Tomića – Bulevar oslobođenja (stajalište linija broj 7b, 11a, 14) i dalje nastavljaju redovnom trasom.
 
Smer od Industrijske zone Jug
 
Skraćuje se trasa. Sa Bulevara Jaše Tomića linija završava na terminalu Železnička stanica.
 
Linija broj 12
 
Smer prema Centru
 
Od raskrsnice Ulice Žarka Zrenjanina i Bulevara Mihajla Pupina autobusi skreću desno na Bulevar Mihajla Pupina, desno na Trg Neznanog junaka, levo na Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka gde čekaju do narednog polaska (ispred zgrade DTD).
 
Na izmenjenom delu trase koristi se samo stajalište Bulevar Mihajla Pupina-Sonje Marinković.
 
Smer prema Telepu
 
Polazno stajalište linije broj 12 je Žarka Zrenjanina/Skupština, odakle se nastavlja redovnom trasom.
 
Linija broj 14
 
Smer sa Sajlova
 
Iz Jevrejske ulice autobusi skreću desno na Bulevar Mihajla Pupina, desno na Trg Neznanog junaka, levo na Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka, gde čekaju do narednog polaska (ispred zgrade DTD).
 
Na izmenjenom delu trase linija 14 koristi samo stajalište Bulevar Mihajla Pupina-Pothodnik.
 
Smer prema Sajlovu
 
Polazno stajalište linije broj 14 je Bulevar Mihajla Pupina-Pothodnik (ispred Bazara), odakle autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu i nastavljaju redovnom trasom.
 
Linija broj 15
 
Smer prema Industrijskoj zoni Sever
 
Skraćuje se trasa. Autobusi saobraćaju sa polaznog stajališta Bulevar Jaše Tomića – Bulevar oslobođenja (stajalište linija 11b, 15, 16, 17, 20 u smeru ka Kisačkoj ulici) i dalje nastavljaju redovnom trasom.
 
Smer od Industrijske zone Sever
 
Skraćuje se trasa - sa Bulevara Jaše Tomića linija završava na terminalu "Železnička stanica".
 
Linija broj 17
 
Smer prema BIG-u
 
Skraćuje se trasa. Autobusi saobraćaju sa polaznog stajališta Bulevar Jaše Tomića – Bulevar oslobođenja (stajalište linija 11b, 15, 16, 17, 20 u smeru ka Kisačkoj ulici) i dalje nastavljaju redovnom trasom.
 
Smer iz BIG-a
 
Autobusi na raskrsnici Kisačka – Bulevar Jaše Tomića skreću desno na Bulevar Jaše Tomića i završavaju na terminalu Železnička stanica.
 
Linija broj 18A
 
Autobusi iz Jevrejske ulice skreću desno na Bulevar Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom.
 
Linija broj 18B
 
Autobusi sa Bulevara Mihajla Pupina skreću levo u Jevrejsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom.
 
Polazak u 4:35 iz Begeča koji u napomeni ima C (saobraća do centra Novog Sada), ne saobraća do centra, već svojom redovnom trasom do Železničke stanice.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije