Radar, zastoji, incidenti: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog ponedeljka, 18. septembra, na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Radar, zastoji, incidenti: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 060 0 100 200. Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
14.20 - Radar u Narodnog fronta, prema okretnici.
 
13.20 - Na ulazu u Novi Sad, posle "Avie", kamionu ispali proizvodi i rasuli se po putu. Usporiti.
 
13.00 - Radar na izlazu iz Beočina ka Novom Sadu.
 
11.15 - Radar na Bulevaru Evrope, kod "Korzo parka".
 
11.10 - Radar na Bulevaru Mihajla Pupina, kod bioskopa "Arena".
 
11.00 - Radar u Ćirila i Metodija u zoni škole.
 
09.30 - Patrola/radar u Kovilju kod škole.
 
09.10 - Patrola/radar na Bulevaru cara Lazara kod Baletske škole.
 
09.00 - Zadržavanje na Klisi zbog radova.
 
08.50 - Radar posle "Stojanova" ka Zrenjaninu.
 
08.30 - Radar u Preradovićevoj, u zoni škole.
 
08.20 - Radar kod "Lidla" u Veterniku.
 
08.10 - Udes na kružnom toku kod isključenju za industrijsku zonu. Stvorila se velika kolona.
 
07.20 - Radar u Stepanovićevu u zoni škole.
 
07.10 - Gužva kod okretnice trojke i devetke u Petrovaradinu.
 
07.00 - Patrola na izlazu iz Siriga prema Čeneju.
 
06.50 - Podsetnik na radove i zatvorene ulice:
 
- Obnavlja se kolovoz na Temerinskom putu. Radovi su u desnoj kolovoznoj traci, u delu od Primorske do Ulice Majke Jugovića, a dvosmerni saobraćaj odvija se u suprotnoj kolovoznoj traci. U periodima jačeg intenziteta saobraćaja preporuka je se da se koristi Sentandrejski put, kao alternativni pravac.
 
- Na snazi je obustava saobraćaja na glavnom putu kroz Sremske Karlovce. Alternativni putni pravci su državni putevi: Pretrovaradin - Sremska Kamenica - Ruma - Putinci - Inđija - Banstol - Sremski Karlovci. Radovi bi trebalo da budu završeni do 10. oktobra.
 
- Zbog obnove kolovoza na Bulevaru kneza Miloša zabranjen je saobraćaj u desnoj kolovoznoj traci, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, uključujući i desnu polovinu raskrsnice sa Bulevarom Jovana Dučića. Dvosmerni saobraćaj odvija se na suprotnoj kolovoznoj traci. 
 
- Zbog rekonstrukcije šahta u Dunavskoj ulici ispred kućnog broj 35, izmenjen je režim saobraćaja u zoni radova. Za potrebe obezbeđenja gradilišta zauzet je deo saobraćajne trake uz navedeni objekat (kućni broj 35), dok se saobraćaj u ovom delu Dunavske ulice odvija uz naizmenično propuštanje vozila i ograničenje brzine kretanja vozila na 30 km/h. Ova izmena trajaće do 25. septembra.
 
- Režim saobraćaja u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, u delu kod mosta preko Rokovog potoka kod pijace, izmenjen je do 11. novembra. Saobraćaj se iz smera Novog Sada preusmerava na Ulicu Račkog, zatim kroz ulicu Vuka Isakoviča, Preradovićevu i dalje redovno ka Sremskim Karlovcima. Iz smera Sremskih Karlovaca saobraćaj se preusmerava na Krajišku ulicu, zatim na Bukovački put, u Račkog. Za teretna vozila preko osam tona predviđena je obilaznica preko Iriga, Rume i Inđije. 
 
- U toku je izgradnja vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Slobodana Bajića 19-21. Zauzeta je jedna saobraćajna traka uz gorenavedeni objekat, a saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila. Ova izmena će važiti do 25. septembra.
- U toku su radovi u koviljskoj Ulici Laze Kostića, od Trga solunskih dobrovoljaca do Ulice Stevana Pešića. Ovi radovi bi trebalo da budu gotovi do 24. septembra.
 
- U toku je izgradnja vrelovodnih priključaka za novoizgrađene objekte u Ulici Stanoja Stanojevića, na uglu ulica Mileve Marić i Stanoja Stanojevića. Za vreme radova zauzeta je jedna saobraćajna traka uz gorenavedene objekte, a saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila. Ova izmena će važiti do 21. septembra.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije