Kontrole i radari širom grada, kolona u Petrovaradinu: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog četvrtka, 21. septembra, na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Kontrole i radari širom grada, kolona u Petrovaradinu: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 060 0 100 200. Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
14.15 - Kolona vozila u ulici Račkog u Petrovaradinu.
 
14.05 - Kontrola na Bulevar cara Lazara, pre Doma zdravlja ka Bulevaru cara Dušana.
 
11.00 - Kontrola u ulici Narodnog fronta, posle NIS-a, u smeru ka okretnici.
 
11.20 - Patrola na motoru na Bulevaru Evrope posle raskrsnice sa Futoškom ulicom, u pravcu Detelinare.
 
11.30 - Patrola kod Varadinskog mosta, u pravcu ka Novom Sadu.
 
10.25 - Kontrola preko puta Baletske škole.
 
10.20 - Radar posle kružnog toka prema Rumenci.
 
10.05 - Radar u Petrovaradinu, kod OŠ "Jovan Dučić". Snima u pravcu Sremskih Karlovaca i Rume.
 
10.00 - Policija kod kružnog toka na Rumenačkom putu kod groblja i preko puta groblja motorista zaustavlja.
 
09.55 - Kontrola u centru Stepanovićeva.
 
 
9.20 - Radar u Petrovaradinu posle raskrsnice za Bukovac, pravac prema Mišeluku.
 
9.00 - Kontrola na motociklu u Partizanskoj, kod Super Vera.
 
9.05 - U Puškinovoj kod OŠ "Sonja Marinković" kontrola zaustavlja vozače.
 
7.25 - Napravila se gužva u Jovana Subotića 8, preko puta.
 
7.20 - Radar na civilnom putu Novi Sad - Žabalj.
 
7.05 - Udes na raskrsnici u Venizelosovoj, kod Kemoimpex-a.
 
06.50 - Dva semafora, jedan na raskrsnici Temerinske, Jug Bogdana i Branka Radičevića, a drugi na raskrsnici Temerinske, Koste Šokice i Patrijarha Čarnojevića, od danas u 9 časova radiće redovno.
 
06.40 - Podsetnik na radove i zatvorene ulice:
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovoda sa izgradnjom šahta na uglu ulica Janka Čmelika i Nikole Mirkova, saobraćaj je zabranjen u delu Ulice Janka Čmelika, od pruge do Ulice Nikole Markova. Ovi radovi će trajati do 23. oktobra.
 
- Saobraćaj je zabranjen u delu Veterničke ulice na Adicama, od Ulice Marije Bursać do kanala T-803, zbog izgradnje kanalizacije. Ova izmena važiće do 6. novembra.
 
- Gradi se vrelovod i priključci za objekat u produžetku Bulevara Jovana Dučića - "Knežev park". Za vreme radova u produžetku Bulevara Jovana Dučića od broja 41 do Ulice Somborska rampa ukida se parking i zabranjuje se biciklistički saobraćaj. Planirani rok za završetak radova je 24. novembar. 
 
- Obnavlja se kolovoz na Temerinskom putu. Radovi su u desnoj kolovoznoj traci, u delu od Primorske do Ulice Majke Jugovića, a dvosmerni saobraćaj odvija se u suprotnoj kolovoznoj traci. U periodima jačeg intenziteta saobraćaja preporuka je se da se koristi Sentandrejski put, kao alternativni pravac.
 
- Na snazi je obustava saobraćaja na glavnom putu kroz Sremske Karlovce. Alternativni putni pravci su državni putevi: Pretrovaradin - Sremska Kamenica - Ruma - Putinci - Inđija - Banstol - Sremski Karlovci. Radovi bi trebalo da budu završeni do 10. oktobra.
 
- Zbog obnove kolovoza na Bulevaru kneza Miloša zabranjen je saobraćaj u desnoj kolovoznoj traci, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, uključujući i desnu polovinu raskrsnice sa Bulevarom Jovana Dučića. Dvosmerni saobraćaj odvija se na suprotnoj kolovoznoj traci. 
 
- Zbog rekonstrukcije šahta u Dunavskoj ulici ispred kućnog broj 35, izmenjen je režim saobraćaja u zoni radova. Za potrebe obezbeđenja gradilišta zauzet je deo saobraćajne trake uz navedeni objekat (kućni broj 35), dok se saobraćaj u ovom delu Dunavske ulice odvija uz naizmenično propuštanje vozila i ograničenje brzine kretanja vozila na 30 km/h. Ova izmena trajaće do 25. septembra.
 
- Režim saobraćaja u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, u delu kod mosta preko Rokovog potoka kod pijace, izmenjen je do 11. novembra. Saobraćaj se iz smera Novog Sada preusmerava na Ulicu Račkog, zatim kroz ulicu Vuka Isakoviča, Preradovićevu i dalje redovno ka Sremskim Karlovcima. Iz smera Sremskih Karlovaca saobraćaj se preusmerava na Krajišku ulicu, zatim na Bukovački put, u Račkog. Za teretna vozila preko osam tona predviđena je obilaznica preko Iriga, Rume i Inđije. 
- U toku je izgradnja vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Slobodana Bajića 19-21. Zauzeta je jedna saobraćajna traka uz gorenavedeni objekat, a saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila. Ova izmena će važiti do 25. septembra.
 
- U toku su radovi u koviljskoj Ulici Laze Kostića, od Trga solunskih dobrovoljaca do Ulice Stevana Pešića. Ovi radovi bi trebalo da budu gotovi do 24. septembra.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije