Radari, patrole, udesi i gužve: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog četvrtka, 28. septembra na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Radari, patrole, udesi i gužve: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 060 0 100 200. Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
14.55 - Saobraćajac kod Baletske škole.
 
14.10 - Patrola u Marka Miljanova, posle kružnog toka prema Kosovskoj.
 
12.55 - Patrola na ulazu u Bački Jarak iz Novog Sada.
 
12.25 - Most slobode - džip s prikolicom u desnoj traci se prevrnuo. Prohodna samo leva traka.
 
12.15 - Radar na silasku s Venca.
 
12.00 - Udes u Sremskoj Kamenici kod Edukonsa.
 
12.00 - Udes na penjanju sa keja na Varadinski most.
 
11.30 - Patrola kod Kvantaša, kod kružnog toka.
 
10.50 - Radar u Veterniku kod "Vuković" pumpe.
 
10.20 - Radar na Zrenjaninskom putu, preko puta "Univera".
 
10.10 - Oboren biciklista na Novosadskom putu.
 
09.40 - Patrola na Bulevaru cara Lazara kod Baletske.
 
09.35 - Patrola u Žarka Zrenjanina. 
 
09.30 - Pašićeva ulica je zatvorena od Skerlićeve do Matice srpske.
 
09.15 - Patrola/radar u Veterniku posle "Matijevića".
 
08.15 - Saobraćajna kontrola na motociklu u Stepanovićevu.
 
07.45 - Radar na silasku sa Venca ka Novom Sadu.
 
07.40 - Patrola zaustavlja kod škole u Gundulićevoj.
 
07.35 - Radar preko puta pumpe "Vuković" u Veterniku.
 
07.30 - Radar na Bulevaru Evrope, pre kružnog toka.
 
07.25 - U Futoškoj ulici, posle pekare "Dunav", stoji patrola bez radara, dobijaju dojave.
 
07.15 - Kamion u kvaru kod Agrohema u smeru ka železničkom mostu i Petrovaradinu.
 
06.55 - Sudar kod kružnog toka na Bulevaru Evrope, ka Limanu.
 
06.50 - Režim saobraćaja na Čeneju izmenjen je od danas i to u fazama. Saobraćaj će biti izmenjen u Ulici Vuka Karadžića od Partizanske do Ulice Matice srpske, Ulici Partizanska i Matice srpske na Čeneju zbog izgradnje kanalizacije. U prvoj fazi radova, koja važi od danas do subote 1. oktobra, biće zabranjen saobraćaj u Ulici Vuka Karadžića u zoni raskrsnice sa Partizanskom.
 
Autobusi GSP-a na liniji 35 skratiće trasu tako što će okretati autobus na raskrsnici Ulica Vuka Karadžića i Partizanske (ispred MZ "Čenej"). Nakon okretanja autobusa putnici će biti iskrcani i ukrcani.
 
06.40 - Podsetnik na radove i zatvorene ulice:
 
- Zbog sanacije kolovoza izmenjen je režim saobraćaja na deonici petlja Kovilj - petlja Beška, u smeru Novi Sad - Beograd, pre mosta Beška u dužini od 100 metara. Tokom radova za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija preticajnom trakom. Posao bi trebalo da bude završen do 2. oktobra.
 
- Radovi na uglu ulica Veselina Masleše i Hadži Ruvimove menjaju režim saobraćaja u ovom delu grada. Povremeno se zatvara deo saobraćajne trake u Ulici Veselina Masleše ispred broja 26, u blizini raskrsnice sa Hadži Ruvimovom ulicom, a saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila sa ograničenjem brzine kretanja vozila na 30km/h. Radovi bi trebalo da budu gotovi do 23. oktobra.
 
- Zbog rekonstrukcije vrelovoda sa izgradnjom šahta na uglu ulica Janka Čmelika i Nikole Mirkova, saobraćaj je zabranjen u delu Ulice Janka Čmelika, od pruge do Ulice Nikole Markova. Ovi radovi će trajati do 23. oktobra.
 
- Saobraćaj je zabranjen u delu Veterničke ulice na Adicama, od Ulice Marije Bursać do kanala T-803, zbog izgradnje kanalizacije. Ova izmena važiće do 6. novembra.
 
- Gradi se vrelovod i priključci za objekat u produžetku Bulevara Jovana Dučića - "Knežev park". Za vreme radova u produžetku Bulevara Jovana Dučića od broja 41 do Ulice Somborska rampa ukida se parking i zabranjuje se biciklistički saobraćaj. Planirani rok za završetak radova je 24. novembar. 
 
- Obnavlja se kolovoz na Temerinskom putu. Radovi su u desnoj kolovoznoj traci, u delu od Primorske do Ulice Majke Jugovića, a dvosmerni saobraćaj odvija se u suprotnoj kolovoznoj traci. U periodima jačeg intenziteta saobraćaja preporuka je se da se koristi Sentandrejski put, kao alternativni pravac.
 
- Na snazi je obustava saobraćaja na glavnom putu kroz Sremske Karlovce. Alternativni putni pravci su državni putevi: Pretrovaradin - Sremska Kamenica - Ruma - Putinci - Inđija - Banstol - Sremski Karlovci. Radovi bi trebalo da budu završeni do 10. oktobra.
- Zbog obnove kolovoza na Bulevaru kneza Miloša zabranjen je saobraćaj u desnoj kolovoznoj traci, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe, uključujući i desnu polovinu raskrsnice sa Bulevarom Jovana Dučića. Dvosmerni saobraćaj odvija se na suprotnoj kolovoznoj traci. 
 
- Režim saobraćaja u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, u delu kod mosta preko Rokovog potoka kod pijace, izmenjen je do 11. novembra. Saobraćaj se iz smera Novog Sada preusmerava na Ulicu Račkog, zatim kroz ulicu Vuka Isakoviča, Preradovićevu i dalje redovno ka Sremskim Karlovcima. Iz smera Sremskih Karlovaca saobraćaj se preusmerava na Krajišku ulicu, zatim na Bukovački put, u Račkog. Za teretna vozila preko osam tona predviđena je obilaznica preko Iriga, Rume i Inđije. 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije