Danas zabrana saobraćaja u Beogradskoj ulici, autobusi zaobilaze Gradić

Zbog održavanja Petrovaradinskog karnevala, u subotu, 10. februara, biće zabranjen saobraćaj u Beogradskoj ulici u Petrovaradinu, u delu od Beogradske kapije do navoza na Varadinski most.
Danas zabrana saobraćaja u Beogradskoj ulici, autobusi zaobilaze Gradić
Foto: 021.rs
Zabrana saobraćaja važiće od 11 do 12.30 časova.
 
Zbog toga će, u tom periodu, biti izmenjene trase više autobuskih linija. Trase menjaju autobusi na linijama 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 63, 64 i 69.
U GSP-u navode da će na linijama 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 63 i 64 autobusi u smeru iz Novog Sada skretati desno posle mosta, prolaziti ispod mosta i nastavljati Kejom skojevaca prema drumsko-železničkom mostu, zatim će produžavati Reljkovićevom ulicom do Preradovićeve i dalje ići redovnim trasama.
 
U smeru iz Petrovaradina, od raskrsnice Preradovićeve i Reljkovićeve ulice, autobusi će saobraćati Reljkovićevom, nastavljati Kejom skojevaca, skretati levo u Ulicu prote Mihaldžića, desno na most i dalje redovnim trasama.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se privremena stajališta u Reljkovićevoj ulici kod brojeva 39 i 42A, u Preradovićevoj 47, Prote Mihaldžića pre mosta i prvo stajalište posle mosta sa desne strane na Kameničkom putu.
 
Na liniji 69 autobusi u smeru iz Novog Sada, nakon mosta, skretaće desno na Kamenički put i dalje nastavljati redovnom trasom.
 
U smeru iz Sremske Kamenice, od raskrsnice Kamenički put/Dunavskih divizija, autobusi će saobraćati pravo Kameničkim putem, skretati levo na Kej skojevaca, desno u Ulicu prote Mihaldžića, desno na most i dalje nastavljati redovnom trasom.
 
Na izmenjenom delu trase koristiće se privremena stajališta u Prote Mihaldžića pre mosta i prvo stajalište posle mosta sa desne strane ka Kameničkom putu.
 

Teme

GSP

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije