Autobusi menjaju trase tokom Novosadskog polumaratona

Zbog održavanja Novosadskog polumaratona, danas, 24. marta, od 9.15h do 14 časova, biće izmenjene trase autobuskih linija broj 1, 6, 8, 11A, 11B i 13.
Autobusi menjaju trase tokom Novosadskog polumaratona
Foto: 021.rs
Linije 1 i 8
 
Autobusi neće saobraćati do okretnice na Štrandu, već će se okretati na Limanu, skretanjem desno iz Fruškogorske ulice u Ulicu Narodnog fronta, zatim će skretati desno na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar cara Lazara do Stražilovske ulice i dalje će nastavljati redovnom trasom.
 
Do sledećeg polaska autobusi će čekati na stajalištu Narodni front/Fruškogorska.
Linija 6
 
Autobusi će saobraćati skraćenom trasom do terminala u Šafarikovoj ulici, gde će biti i polazno stajalište za smer ka Adicama. Polasci sa tog terminala biće 10 minuta kasnije u odnosu na vreme polaska sa Podbare.
Linija 11A
 
Autobusi će saobraćati izmenjenom trasom od raskrsnice Stražilovske i Ulice Maksima Gorkog, zatim će saobraćati pravo Stražilovskom, Ulicom Žarka Zrenjanina, skretati levo na Bulevar Mihajla Pupina, nastavljati Uspenskom, Jovana Subotića, Temerinskom i nakon skretanja levo u Ulicu Jovana Cvijića uključivaće se na redovnu trasu.
 
Linija 11B
 
Autobusi će saobraćati izmenjenom trasom od raskrsnice ulica Jovana Cvijića i Temerinske, skretati desno pa nastavljati pravo Ulicom Jovana Subotića, Uspenskom, Bulevarom Mihajla Pupina, gde će skretati desno u Ulicu Žarka Zrenjanina, nastavljati pravo Stražilovskom do raskrsnice ulica Stražilovska i Maksima Gorkog i dalje pravo redovnom trasom.
 
Linija 13
 
Autobusi će se okretati na Limanu, skretanjem desno sa Bulevara cara Lazara u Fruškogorsku ulicu, zatim će skretati desno u Ulicu Narodnog fronta, desno na Bulevar oslobođenja, levo na Bulevar cara Lazara i dalje će nastavljati redovnom trasom.
 
Do sledećeg polaska autobusi će biti na stajalištu Narodni front/Fruškogorska.
 
Na izmenjenom delu trasa koristiće se postojeća stajališta drugih linija.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije