Zatvoren Bulevar despota Stefana: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini

Pratite saobraćaj u Novom Sadu ove srede, 29. maja na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola.
Zatvoren Bulevar despota Stefana: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini
Foto: 021.rs
Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 0600 100 200.
Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs.
Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila.
 
14.12 - Sudar na Klisi, kod Enola.
 
14.00 - Sudar u kružnom toku na uglu Rumenačkog puta i Bulevara Evrope, kod groblja.
 
11.50 - Patrola kod Bobar pumpe.
 
11.40 - Zatvoren saobraćaj na Bulevaru despora Stefana, ispod Mosta slobode.
 
09.30 - Sudar u Ledincima prema Rakovcu, posle Krsta. Stvara se zastoj.
 
09.20 - Radar na Mostu slobode, smer ka Sremskoj Kamenici.
 
09.10 - Radar na Bulevaru cara Lazara, posle Muzičko-baletske škole.
 
09.00 - Radar u Venizelosovoj kod Agrohima, smer prema mostu.
 
08.50 - Saobraćajac na motoru u centru Stepanovićeva.
 
07.52 - Patrola pre kružnog toka u Veterniku, smer prema Futogu.
 
07.45 - Saobraćajac na motoru na Banstolu.
 
07.17 - Radar pre Paragova, smer ka Novom Sadu.
 
Obratite pažnju na radove:
 
- Novoizgrađeni semafor na raskrsnici ulica Oslobođenja i Partizanske u Rumenki u probnom je režimu - na žutom treptaču. U četvrtak, 30. maja, semafor će biti pušten u redovan rad.
 
- Privremeno je zabranjen saobraćaj u Ulici Boška Buhe i Resavskoj ulici od Fruškogorske do Ravaničke ulice, zbog rekonstrukcije kanalizacione mreže. Ovi radovi će trajati do 17. juna.
 
- Delimično je zatvoren krak petlje Novi Sad - Sever, prema subotici, u smeru Novi Sad - Subotica, od semafora na Bulevaru Evrope prema Subotici, kao i krak prema Bulevaru Evrope, u smeru Beograd - Novi Sad. Alternativni putni pravac za Suboticu je obilazak preko petlje Novi Sad centar, a za Novi Sad isključenje na petlji Novi Sad centar. 
 
- Na Bulevaru Evrope 25 (bivša Ulica Polgar Andraša 36, blokovska saobraćajnica) zbog radova izmenjen režim saobraćaja. Za vreme radova, za potrebe pristupa gradilišne mehanizacije, povremeno se zauzima jedna saobraćajna traka uz objekat, a saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila, uz ograničenje brzine kretanja vozila na 30 km/h. Takođe, zabranjeno je parkiranje u zoni radova. Rok za završetak radova je 15. jul.
 
- Režim saobraćaja izmenjen je u delu Radničke ulice zbog izgradnje vrelovodnog priključaka za objekat na broju 32. Za vreme radova zauzimaće se po potrebi jedna saobraćajna traka uz gorenavedeni objekat za potrebe gradilišne mehanizacije, dok će se saobraćaj odvijati uz naizmenično propuštanje vozila. Ova izmena će važiti do 17. juna. 
 
- Saobraćaj je zabranjen u delu Veternika, na ukrštanjima ulica sa Novosadskim putem, a zbog obnove kolovoza na Novosadskom putu, na deonici od Ulice Nova 1 (Heroji sa Košara) u Veterniku do Mačvanske ulice u Novom Sadu. Do sada je ova izmena važila za smer od Veternika ka Novom Sadu, ali sada to važi za suprotan smer - od Novog Sada ka Veterniku. Ova je na snazi do 3. juna.
 
- U toku je košenje trave na deonici petlja Beška - petlja Novi Banovci, koje će trajati do 30. maja. Radovi se izvode u pokretu i u zoni radova zatvorena je zaustavna saobraćajna traka u dužini do pet kilometara. Radovi su obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
 
- Radovi se izvode na Trgu 1. maja i u delu Marodićeve ulice, od Ulice sestara Ninković do Trga 1. maja. Zabranjen je saobraćaj na Trgu 1. maja i u Marodićevoj ulici, od Ulice Novosadskog sajma do Ulice sestara Ninković. Rok za završetak posla je 28. jun.
- Režim saobraćaja je izmenjen i zbog radova u Pančevačkoj, od Ulice Nikole Mirkova do Oblačića Rada i u Ulici Dimitrija Milovanova, od raskrsnice sa Ulicom Pančevačkom do objekta broj 2 u Ulici Dimitrija Milovanova. Saobraćaj je zabranjen u delu Ulice Pančevačke, od Ulice Nikole Mirkova do Ulice Oblačića Rada i u delu Ulice Dimitrija Milovanova, od broja 2 do Ulice Pančevačke. 
 
Zabranjen je saobraćaj u Ulici Oblačića Rada u zoni raskrsnice sa Ulicom Pančevačkom. Ulica Dimitrija Milovanova iz smera Ulice Nikole Mirkova, Ulica Boška Vrebalova iz smera Nikole Mirkova i Ulica Oblačića Rada iz smera Rumenačkog puta su "slepe".   
 
Planirani rok za završetak ovih radova je 7. avgust.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije

Deo Telepa u četvrtak bez tople vode zbog radova

Novosadska toplana u četvrtak, 20. juna počinje izgradnju vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Polgara Andraša broj 36 (nova adresa Bulevar Evrope broj 25) i na Bulevaru patrijarha Pavla.