FK Vojvodina: Idemo u policiju po pravdu

FK Vojvodina saopštio je da će, zbog zaštite svojih sportskih interesa, pravdu potražiti kod Službe za borbu protiv organizovanog kriminala.
FK Vojvodina saopštio je da će, zbog zaštite svojih sportskih interesa, pravdu potražiti kod Službe za borbu protiv organizovanog kriminala.

U novosadskom prvoligašu rezignirani su odlukom sudije da ne dosudi očigledan penal nad Mijatom Gaćinovićem u nedeljom duelu sa Partizanom koji su crno-beli dobili sa 4:0. Sporni detalj dogodio se pri vođstvu Beograđana od 1:0.

Kako kažu, oštećeni su u 11 od 26 do sada odigranim mečeva u ligi. Smatraju da je ovo dokaz organizovane namere da se naškodi klubu.

"Posle naših utakmica, ne mali broj puta, sudije su sankcionisane zbog evidentnih propusta na štetu našeg kluba, ali nam to ne predstavlja satisfakciju, jer je rezultat svega ogroman manjak bodova, potištenost i neverica kod igrača i navijača. Smatramo da navijači nisu najveći problem srpskog fudbala, kako se često apostrofira, nego male grupe ljudi koji zbog svojih interesa podrivaju čitav fudbalski sistem Srbije. Definitivno je da fudbalske institucije ne mogu da se izbore sa anomalijama unutar sistema, kao i onih koji ga okružuju svojim nesportskim ineresima i radnjama, te bez pomoći državnih organa, mišljenja smo da boljitak i ozdravljenje srpskog fudbala deluje kao utopija nas koji duboko verujemo u to. FK Vojvodina je prinuđena da zbog zaštite svojih sportskih interesa, kao i svih ostalih časnih aktera fudbalske igre u Srbiji, pravdu potraži kod MUP Republike Srbije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala. Ova borba, od koje nećemo odustati, je borba u ime i za čast svih onih koji su gradili stogodišnju svetlu istoriju kluba, a neki od njih i dali živote za nju. FK Vojvodina mora da se poštuje", kaže se u saopštenju.

Dodaje se da se ovim ne želi umanjiti i dovesti u pitanje uspeh Partizana, ali da se "mora zaštititi klub i mladi igrači od nepravde koja Vojvodinu pogađa u kontinuitetu cele sezone, nezapamćene u 100 godina dugoj istoriji".

  • 05.05.2015 12:51
    Vosa
    Idite gde god treba da potrazite pravdu ali budite svesni i svoje slabe igre koja nije ni blizu one Vojvodine proteklih sezona. Zvezda i Partizan najvise namestaju utakmice, jer ih stite politicari, inace bi odavno igrali u nizem rangu.
  • Neko iz mase

    05.05.2015 09:45
    Idite u policiju
    A hoće li u policiju kao predstavnik kluba ići Mirko Vavan http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:227430-Kola-slupala-mafijase ....ili možda Mićo Vranješ koji bi uz put mogao inspektorima da objasni činjenice o falsifikovanom klupskom pečatu.
  • ALUMNI

    05.05.2015 07:36
    MENEKENI
    su rasprodali sve šta su mogli pa je možda logično da neko iz stručnog štaba i uprave, pa što da ne i sami manekeni budu pozvani u policiju na informativne razgovore. Mada, možda su ih baš oni angažovali da nameštaju i gube utakmice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.