Odbojkaši Vojvodine osvojili Superkup Srbije

Odbojkaši Vojvodine osvojili su Superkup Srbije, pobedom nad Crvenom zvezdom.

Odbojkaši Vojvodine osvojili su Superkup Srbije pobedom nad Crvenom zvezdom rezultatom 3:1 (18:25, 25:17, 25:19, 25:13) na domaćem terenu.

Pred oko 500 gledalaca u maloj sali Spensa u ekipi Vojvodine najbolji je bio Aleksandar Minić sa 23 poena, dok je za goste Nemanja Jakovljević upisao 13 poena.

U početku prvog seta su timovi igrali poen za poen, da bi Zvezda dobrim servisom povela sa 4 razlike. Tražio je trener Vojvodine tajm aut, ali beogradski crveno-beli nakon toga odlaze na plus 6 poena. I na drugom tehničkom tajm autu prednost ostaje ista. Do kraja seta Zvezda to nije ispustila pa je slavila sa 25:18.

Drugi set bolje otvara domaća ekipa koja je povela sa 6:2. Uhvatila je ekipa Kobiljskog priključak, i prišla na minus dva posle čak 7 poena razlike u korist Vojvodine. Nije dozvolio Marko Nikolić da Zvezda izjednači, pa sa 4 odlična servisa opet donosi prednost od plus 7 za Vošu. Sigurni su bili Novosađani u polju pa privode set kraju i dobijaju sa 25:17.

Neizvestan početak trećeg seta, igralo se poen za poen. Podigli su nivo igre novosadski crveno-beli, pa na tehnički tajm aut odlaze sa 6 poena prednosti. I u nastavku ubedljiva Kozićeva ekipa, odlično je funkcionisao blok, Minić je bio raspoložen, pa set dobijaju sa 25:19.

U poslednjem setu domaća ekipa bez većih problema izlazi na kraj sa aktuelnim šampionom Srbije. Deklasirana je Zvezda sa 25:13, pa Vojvodina ubedljivo osvaja Superkup Srbije.

Ovo je bila odlična uvertira pred otvaranje ligaškog dela sezone kada Vojvodina dočekuje još jednog velikog rivala - ekipu Partizana. Ta utakmica se igra u petak od 18 časova u maloj sali Spensa.

  • NS021

    20.10.2015 18:17
    Voša
    Bravo VOŠO!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.