Vojvodina za gol jača od Proletera

Fudbaleri Vojvodine savladali su Proleter rezultatom 1:0, u meču 6. kola Superlige Srbije.
Vojvodina za gol jača od Proletera
Foto: 021.rs
Pobednički gol za Vojvodinu postigao je Vinsent Eze u 47. minutu utakmice. 
 
Prvo poluvreme nije donelo velika uzbuđenja za nešto više od 3.000 gledalaca na "Karađorđu". Nijedan udarac na obe strane nije bio dovoljno opasan da bi ugrozio gol čuvara mreže u prvom delu igre. 
 
Tokom prvih 45 minuta, Voša je pokušavala da pas igrom osvoji teren i da dođe do gola protivnika, ali to im nije polazilo za rukom. Imali su nekoliko šuteva, koji su uglavnom bili neprecizni. S druge strane, Proleter je igrao konkretnije i agresivnije, ali glavni arbitar, trenutno najbolji sudija sveta, Milorad Mažić, nije pokazivao kartone u prvom poluvremenu.
 
Igračima Vojvodine nije trebalo mnogo vremena da nakon povratka s pauze dođu do prednosti. Posle samo dva minuta igre u drugom poluvremenu, Voša je izvela kontranapad, loptu je preko skoro celog terena povukao Mesarović. Njemu je, ipak, loptu oduzeo Plavšić, koji je uputio loš pas, što je iskorio Eze. Nigerijac je presekao pas i potom zatresao mrežu tima sa Slane bare.
 
U nastavku utakmice mogla je Voša i do 2:0, ali su stopostotne šanse upropastili Arsić i Mesarović. Proleter je bio blizu izjednačenja u poslednjem napadu na meču, ali je Rockov uspeo da ukroti jedan neugodan volej.
 
Kako je i najavljeno, deo navijača Vojvodine napustio je utakmicu u 80. minutu susreta protiv Proletera. Ukoliko se njihovi zahtevi ne ispune, navijači su najavili bojkot utakmice protiv Crvene zvezde u narednom kolu. Više o tome OVDE.
 
Voša je upisala svoju drugu pobedu u šampionatu, čime je preuzela petu poziciju upravo od Proletera. "Crveno-beli" u narednom kolu na domaćem terenu dočekuju Crvenu zvezdu, a Proleter odlazi na gostovanje Radniku.
 
U ostalim utakmicama 6. kola Superlige Srbije, koje se igraju sutra, sastaju se: Bačka - Radnik, Voždovac - Spartak, Crvena zvezda - Čukarički, Mačva - Partizan, Dinamo - Zemun, Rad - Mladost i Radnički - Napredak.
  • Buki voša

    26.08.2018 07:44
    jedva!
  • Live from VIP

    26.08.2018 07:27
    A prileter doveo starlete, klinke neke... pun vip prebitnih sistavaca sa slane bare... funcioneri kluba u majicama i farmerkama...ali sa devojcicama...
    Seoski klub.
    Takav i fudbal.
  • SRPSKA ATINA

    25.08.2018 19:03
    Bojkot !
    U svemu lošem što se nalazi u srpskom fudbalu i oko njega pokazujemo da smo slabi da se borimo i zivimo sa tim.Večito nezadovoljni i neujedinjeni,umesto da zarad višeg cilja predjemo preko nebitnih a ako treba i preko krupnih stvari.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.