Vojvodina ponovo slavila posle produžetka

Košarkaši Vojvodine zabeležili su novi trijumf u košarkaškoj ligi Srbije pobedivši u 4. kolu ekipu Mladosti 114:109.
Vojvodina ponovo slavila posle produžetka
Foto: 021.rs

Opet su se, kao i protekle sedmice na meču sa Vršcom igrali produžeci na Spensu i opet su crveno-beli bili bolji u odlučujućoj deonici.

U regularnom delu utakmica je završena rezultatom 94:94, da bi u produžetku Novosađani slavili sa 20:15.

Aleksa Zarić je ubacio 29, Dželetović je dodao 22, a Berbakov 19 poena. S druge strane, Zemunce je predvodio Dejvis sa 29 koševa.

Vojvodina posle četiri kola ima tri trijumfa i poraz, a u narednom će gostovati Dunavu u Starim Banovcima.

  • Limanac

    28.10.2018 16:22
    Ovo je bila još jedna NOĆ ZA PAMĆENJE !!!!!!
    Bila je to još jedna utakmica za infarkt !!! Ovi momci imaju VELIKO SRCE i još VEĆU ŽELJU ZA POBEDOM !!!! I opet su dokazali da nije novac taj koji ih pokreće ,pokreće ih OGROMNA LJUBAV prema košarci ,klubu za koji ginu ,za grad iz kojeg potiču !!!! A šta im pruža taj njihov grad za uzvrat ?

    SRETNO MOMCIMA I NJIHOVOM TRENERU U BUDUĆNOSTI ,GDE GOD BILA TA NJIHOVA BUDUĆNOST !!!!
  • Dzordz

    28.10.2018 11:11
    Samo gazi
    Nema čudjenja ljudi. Jaka konkurencija, rang više I samim tim, neizvesnije utakmice.
    Drago mi je videti da su momci dosta naučili iz povremenih, nezrelih grešaka koje su ih pratile prošle godine. (Dobar rad trenera I saradnika).
    Na svu sreću Voša se ove godine odlično psihološki priprema, imaju momci čvrst karakter I najboljeg trenera u Vojvodini, a I šire(Srbiji).
    Svaka čast, idemo dalje!!!!
  • Slobodan

    28.10.2018 10:48
    Podrška
    Prava je šteta za ovaj grad što na utakmice ne dođe ni 200 ljudi, što je uopšte nema nikakvu medisku pratnju u najavama utakmice , Utakmice su fantastične, borba tih mladih ljudi je neverovatna, .... Za sve što su do sada prošli i to kroz šta ia dalje prolaze i izlale kao pobedenici ,treba im pružiti mnogo više pažnje.... momci igraju iz ljubavi, ... niko ne stoji iza njih ... a ni novaca ne dobijaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.