Voša dočekuje Neftohimik u meču za nastavak evropskog puta

Odbojkaši Vojvodine dočekaće bugarski Neftohimik u sredu, 31. oktobra, na Spensu, u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
Voša dočekuje Neftohimik u meču za nastavak evropskog puta
Foto: 021.rs
Vojvodina je u prvoj utakmici slavila sa 3:2, a trener Novosađana Duško Nikolić kaže da odluka pada u Novom Sadu i da se nada da će overiti prolazak u naredno kolo kvalifikacija.
 
"Imamo dobar rezultat, ali rekao sam i pre prve utakmice da će konačna odluka pasti u Novom Sadu. To smo želeli i uspeli smo u tome, jesmo do pobede došli težim putem, ali se iskreno nadam da ćemo rezultat overiti na našem terenu i plasirati se u treće kolo. Ekipa Neftohimika poseduje kvalitet, ali ne baš u tolikoj meri da bismo ih poštovali kao u prvom delu meča u Burgasu. Verujem u snagu svog tima i očekujem da ćemo od početka do kraja igrati onako kako želimo", navodi Nikolić.
 
Kapiten Voše David Mehić takođe ukazuje na to da je ekipa u prvu utakmicu ušla sa previše respekta. 
 
"Verujem da smo mi kvalitetniji, što smo u Burgasu i pokazali u trećem, četvrtom i petom setu. Ako budemo u tom ritmu igrali na našem terenu, onda ni rezultat neće izostati. Iza nas je dobar period, pobeđujemo, to nas motiviše i nadam se da ćemo tako i nastaviti", zaključuje Mehić. 
 
Utakmica između Vojvodine i Neftohimika igra se sutra na Spensu sa početkom u 20:30 časova, a ulaz je besplatan.
  • Zmaj iz NS

    30.10.2018 17:29
    Idemo!
    Idemo svi na SPENS da podržimo Vošu !!!
    I pazi, i pazi, i pazi, Voša gazi !!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport