Košarkaši Voše iznenadili prvoplasirani Beograd

Porazivši prvoplasirani Beograd sa 97:91, košarkaši Vojvodine napravili su iznenađenje u 10. kolu Košarkaške lige Srbije.
Košarkaši Voše iznenadili prvoplasirani Beograd
Foto: 021.rs
Najavljivao je pre utakmice trener Vojvodine Filip Socek iznenađenje, čemu je oko 200 gledalaca na Spensu moglo i da svedoči. Igrači u "crveno-belim" dresovima porazili su prvoplasirani tim na tabeli, koji je u dosadašnjem toku prvenstva imao osam pobeda i samo jedan poraz.
 
Zanimljivo je da su Beograđani Vojvodinu dobijali u svim četvrtinama, osim u drugoj. Međutim, te razlike nisu mogle da nadomeste onu koju je Voša napravila u drugoj četvrtini kada je dobila Beograd sa 23:15. 
 
Pokušavali su Beograđani da dođu do izjednačenja, ali je Vojvodina uspevala da ih isprati i da ne dopusti da im se značajnije približe i ugroze pobedu.
 
U timu Vojvodine je odlično igrao Đorđe Dželetović koji je postigao čak 30 koševa, a pratili su ga Birovljev sa 19 i Prica sa 10.
 
Iako su pobedili, Novosađani nisu napredovali na tabeli, pa su i dalje sedmi u KLS. Ipak, izjednačili su se sa ekipama Zlatibora, Tamiša i Borca, koji takođe imaju 15 bodova, ali i bolju koš razliku. 
  • Majstor svog zanata

    02.12.2018 20:31
    Paradajzić
    Ništa se ne brinite,sve sam rasterao sad mogu opet na miru da stagniram novosadsku košarku.
  • J9

    01.12.2018 23:29
    Bravo, momci. Sad se brusi karakter. Izgleda da se mozete osloniti samo na sebe u ovom trenutku. I opet ostvarujete vazne pobede. Ma bravo. "Kupili" ste me za celi zivot.
    A mediji da se stide. Zemlja kosarke...
  • hari

    01.12.2018 22:03
    kao da su igrači i sručni štab čitali moj komentar i poslušali me ha-ha -ha
    najzrelija igra ove sezone .Skoncentrisano od prvog do 45 minuta !!! Prevazićena kriza prve četvrtine .To nam je jedino nedostajalo protiv Borca u jedinom porazu kod kuće ove godine
    sve u svemu POBEDA RAVNA SENZACIJI !!!!

    i mene je iznervirao taj paradajzić .ili on možda zna nešto što mi ne znamo .Da neće Miško uzeti Vošu pod svoje ,obezbediti sponzore i doneti lovu ha-ha-ha

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.