Odbojkaši Vojvodine ispali iz CEV kupa

Odbojkaši Vojvodine ispali su iz CEV kupa, pošto su od Hahinga poraženi i u revanš utakmici šesnaestine finala rezultatom 3:1.
Odbojkaši Vojvodine ispali iz CEV kupa
Foto: 021.rs
Optimizam koji je vladao u ekipi Vojvodine pred revanš u Novom Sadu pokazao se neopravdanim. Delovalo je da se poraz od 3:2 u prvom meču uzeo lakonski i da su "crveno-beli" računali da će utakmica na domaćem terenu i pred domaćom publikom biti znatno lakša.
 
Da to neće biti slučaj pokazalo se već u prvom setu. Timovi su igrali izjednačeno, igrači su bili na visokom nivou, ali je iskustvo u timu Hahinga presudilo da povedu, osvajajući prvi set sa 30:28.
 
To je podiglo samopouzdanje gostiju, koji su sa dobrom igrom nastavili i u drugom setu, koji uzimaju sa 25:22. U tom momentu je već bilo izvesno da Vojvodina mora da dobije naredna tri seta kako bi uopšte dobila priliku da se u zlatnom setu izbori za narednu rundu takmičenja.
 
Konačno, igrači Vojvodine su zaigrali u trećem setu, što je bio slučaju i u prvom meču u Nemačkoj. Izabranici Duška Nikolića su već na startu poveli sa 7:1 i praktično odlučili kome će pripasti taj set. Bez većih problema su priveli set kraju, pri rezultatu 25:19. Krenula je Voša dobro i u četvrtom setu, i kako su u jednom momentu imali vođstvo od 19:16, delovalo je da će se Novosađani izboriti sa pritiskom i da će se u potpunosti vratiti u meč.
 
Međutim, to se nije dogodilo. Ponovo su odbojkaši Hahinga podigli svoju igru, izjednačili i potom preokrenuli rezultat, posle čega su priveli meč kraju osvajajući poslednji set sa 25:23.
  • vladaNS

    06.12.2018 07:29
    ?
    Lazo rekoše juče iz uprave zato što je MENAGER! Eto ti "stručnog" odgovora! Više ne stagnirano počeli smo polako nazadovati. Pozdrav iz Vojvodine

  • Jovan

    06.12.2018 06:34
    Vrati se Neđo
    Neđo vrati se, oprosti nam!
  • Miroslav grbavica

    05.12.2018 23:23
    OKV ponos Novog Sada
    Svaka čast na prikazanoj igri, tako se bori za grb Vojvodine. Nismo se plasirali dalje ali morano biti pobosni na našu Vošu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.