Vanredna sednica FK Vojvodina zbog loših rezultata, poslovanja

Vanredna sednica Skupštine FK Vojvodina zakazana je za petak, 21. decembar, na osnovu zahteva dela skupštinara.
Vanredna sednica FK Vojvodina zbog loših rezultata, poslovanja
Foto: 021.rs
Na sednici će se naći nekoliko tačaka dnevnog reda, a kako saznajemo, raspravljaće se o lošim rezultatima tima u jesenjem delu sezone, analiziraće se prethodni prelazni rok, a tema će biti i finansijsko stanje kluba posle godinu dana rada aktuelne uprave.
 
Takođe, razgovaraće se i o uređivanju rada mlađih selekcija, odnosno o osnivanju Akademije FK Vojvodina. Tu odluku je doneo Upravni odbor kluba, a sada bi trebalo da se sa detaljima upoznaju i skupštinari.
 
Sednica se zakazuje dva meseca posle otvorenog pisma navijača koji su članovi skupštine, a koji aktuelnu upravu vide kao najgoru od 2005. godine. Navijači su u pismu upitali i da li Dušan Bajatović, član Upravnog odbora, vodi klub u stečaj, a osim njega, direktno su prozvali i predsednika UO Dušana Vlaovića. Tema navijača u pismu bilo je i finansijsko stanje kluba, ali i igrači koji su dovedeni tokom letnjeg prelaznog roka, za koje smatraju da svojim kvalitetom ne zaslužuju "crveno-beli" dres, nazivajući ih "menadžerskim poluigračima".
 
Kada su u pitanju finansije, prema podacima Narodne banke Srbije na današnji datum, 11. decembar, račun Vojvodine se nalazi 54 dana u blokadi za iznos od 22,5 miliona dinara.
 
Poslednju krizu Vojvodina je imala krajem novembra kada je Dragomir Okuka, koji je vodio tim, odlučio da napusti poziciju šefa stručnog štaba. Njega je nasledio Radovan Krivokapić, kao v. d. šefa stručnog štaba.
 
Voša se trenutno nalazi na osmom mestu Superlige Srbije, sa 27 bodova, koliko ima i sedmoplasirani gradski rival Proleter. Upravo protiv ovog kluba Vojvodina igra u narednom kolu, 15. decembra.
  • Trestr

    13.12.2018 21:29
    Dragan radojicic moze energijom podici klub.. uz par pojacanja eto lige evrope
  • Realno

    13.12.2018 03:42
    Treba ugasiti klub... I ovako nista se nije postiglo 20 godina
  • Posmatrac

    12.12.2018 12:09
    @taki
    Taj kosiljere kako si ga nazvala, je jedini tu koji zeli dobro klubu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.