Košarkaši Vojvodine savladali Subotičane

Košarkaši Vojvodine pobedili su Spartak rezultatom 87:68 u 13. kolu Košarkaške lige Srbije.
Košarkaši Vojvodine savladali Subotičane
Foto: 021.rs
Novosađani su od početka bili ubedljivi, a domaćinu su odmah stavili do znanja da su na gostovanje došli po nove bodove. U prvoj četvrtini su ubacili 31 koš protivniku, koji uspeo da upiše 19 poena.
 
U drugoj četvrtini zube su pokazali igrači Spartaka, pa je dobijaju sa 22:16, ali igrači Filipa Soceka sa zadovoljni odlaze na odmor.
 
Posle treće četvrtine koju "crveno-beli" uzimaju sa 26:15 sve je već bilo odlučeno. Subotičani nisu uspeli da poprave rezultat ni u poslednjem delu igre koji se završava sa 14:12 u korist gostiju, pa su brojke na semaforu pokazale konačan rezultat - 87:68 za Vojvodinu.
 
U timu Vojvodine najefikasniji su bili Dželetović sa 24, Birovljev sa 19 i Zarić sa 14 koševa, dok je Subotičane predvodio Vilijams sa 20 poena. 
 
Posle 13 odigranih mečeva, Vojvodina se nalazi na osmom mestu domaćeg prvenstva. "Crveno-beli" u narednom kolu, 22. decembra, dočekuju Novi Pazar.
  • Novo Naselje

    17.12.2018 03:05
    Koji lep osecaj kad dezuras nocu i imas vremena da sve citas i gledas ,pa evo dobijes ideju da se oglasis
    Mnogo utisaka ... pobeda ...statistika ,,, konferencija...
    ne znam sto se Ljubotinja nije pojavio na konferenciji vec posla pomocnog trenera ,lose se osecas dok ga slusas ,unosi nervozu...stari recept nagazi sudije al statistika govori drukcije : mi 12 trojki -oni 3 , mi 40 skokova -oni 33 ..i po drugim parametrima smo bolji ali sto me najvise obradovalao od 18 bacanja dali 17 (94 %) !!!! Nas index je bio preko 100 !!! a njihov ispod 60
    Za Ljubotinju me bas cudi ,izgleda su kolektivno poverovali da su izgubili zbog ,sudija pa se bojao da se nesto ne izlane pa popije kaznu .al morao je ispostovati Soceka ,koliko znam u dobrim su i korektnim odnosima ,ono malo dok je Socek bio u Spartaku ,Ljubotinja je igrao .A koliko sam primetio po tim konferencijama Socek je u korektinim odnosima sa svim kolegama,a sa nekim i u prijateljskim .

    p.s. nisam sa Limana al gotivim Limanca tj njegove komentare ,pravi navijacki ,i vrlo objektivni i bas me zanima ko su ti sto mu udeljuju negativu .Daj nek neko od tih likova napise svoje misljenje da vidimo to razmisljanje i sta je pogresno kod Limanca

    Sportski pozdrav sa Novog Naselja !!!
  • NS

    16.12.2018 21:16
    Obradovao sam se pobedi ali i što je neko napisao koju reč .tako važna pobeda a nigde ni slova o tome .Čak ni Dnevnik ,koji redovno izveštava o Vošinim utakmicama nema danas ništa.Zavejao sneg protok informacija ha-ha- ha
    Hrabrost ovih momaka i njihovog trenera zavrednuje mnogi veću pažnju nego što dobijaju !!!

    Kakva je to sinoć bila prva četvrtina ,31 koš !!! Svaka čast !!! A bogami i utakmica u celini !!!
    Ne sećam se da smo u ovoj sezoni tako odigrali ,da protivnik ni jednog momenta nije uspeo da povede ,od početka angažovano i skoncentrisano .Slažem se da Dželetović mnogo znači za ekipu .Nek je živ i zdrav !!!
    ČESTITAM !!!

  • Amater

    16.12.2018 20:34
    Ubedljiva igra Vose, ocekujem da nastave sa dobrim igrama i pored svih nedaca koje ih prate. "Limanac" je sve rekao. Cestitke Soceku i njegovim momcima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.