Održana vanredna sednica FK Vojvodina zatvorena za javnost

Vanredna Skupština FK Vojvodina, koja je bila zatvorena za javnost, održana je u FC "Vujadin Boškov".
Održana vanredna sednica FK Vojvodina zatvorena za javnost
Foto: 021.rs
Deo članova Skupštine (navijači), koji su i inicirali vanredno zasedanje najvišeg klupskog tela, nezadovoljni zbog odluke većine da sednica ne bude otvorena za javnost, napustili su Skupštinu, a koja je potom održana.
 
Saopštenje sa vanredne Skupštine očekuje se u subotu tokom dana.
 
Kako je ranije najavljeno, vanredna sednica FK Vojvodina zakazana je za danas, zbog loših rezultata i poslovanja. Raspravljalo se o lošim rezultatima tima u jesenjem delu sezone, analizirao se prethodni prelazni rok, a tema je bila i finansijsko stanje kluba posle godinu dana rada aktuelne uprave.
 
Takođe, razgovaralo se i o uređivanju rada mlađih selekcija, odnosno o osnivanju Akademije FK Vojvodina. Tu odluku je doneo Upravni odbor kluba, a sada bi trebalo da se sa detaljima upoznaju i skupštinari.
  • Slaninar zapad

    22.12.2018 14:07
    Nisam oduševljen time što se ne radi transparentno, ali nimalo mi ne smeta što su "navijači" napustili sednicu. Nadam se da takve persone nikad više neće biti u prilici da učestvuju u bilo kakvom odlučivanju unutar kluba. Spram njih čak i ovi ostali članovi skupštine su fini i pristojni. Teško Voši pored ovakve uprave i "navijača".
  • D. Bekvalac

    22.12.2018 13:43
    Greška
    Dragi Vojvodinaši,
    ja nisam Kosanović !!!
  • Slanabara

    22.12.2018 13:32
    Pošteno
    Da li je normalno da omladinac Jakovljevic potpise profesionalni ugovor sa klubom, a da strucni stab i direktor skole nisu obavešteni o tome? Interesantno je da je ugovor potpisao kad je prvi tim bio na pripremama, a direktor skole na odmoru. Zasto se to radilo u tajnosti? Da li zato sto mu je sportski direktor Drakulic ocuh?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.