Košarkaši Vojvodine zaustavili Dunav

Košarkaši Vojvodine pobedili su Dunav iz Starih Dobanovaca rezultatom 89:75, u 18. kolu Košarkaške lige Srbije.
Košarkaši Vojvodine zaustavili Dunav
Foto: 021.rs
Ovom pobedom Novosađani su prekinuli četvorogodišnji post kada su u pitanju zvanični susreti sa Dunavom. "Preplivavši" Dunav košarkaši Voše došli su do značajnih bodova u borbi za plasman u Superligu.
 
Crveno-beli su imali odličan start, odbrana je odlično funkcionisala, a raspoložen za igru bio je Miloš Grubor. Odmah je Vojvodina povela sa 12:0, ali su domaćini do kraja prvog poluvremena uspeli da istope tu prednost, pa se na pauzu otišlo pri rezultatu 37:31 u korist Novosađana.
 
U nastavku Dunav se približio Voši u dva navrata na pola koša zaostatka, ali su onda izabranici Filipa Soceka zaigrali odlično. Grubor, Stojanović i Kovačević pogodili su tri trojke zaredom i doneli značajnu prednost svom timu, koju nisu ispuštali do kraja susreta, postavljajući konačan rezultat na 89:75.
 
Posle 18 kola Vojvodina je sedma na tabeli. U narednom kolu, 28. januara, Vojvodina gostuje u Čačku prvoplasiranom Borcu.
  • Srpska Atina

    28.01.2019 07:50
    Temerinska haubica
    Grubor je tata u ovoj ekipi.Zahvaljujući lošem vodjenju kluba tek od prošlog kola je registrovan da igra.Šteta za ovog momka i za ekipu.Miloš vodi Vojvodinu u super ligu.
  • Limanac

    27.01.2019 23:04
    Naslov na KLS portalu < crveno/beli Dunav preplivali < a može PREGAZILI !!!!
    Više od svih očekivanja ,bolji u svakom segmentu igre !!! Ko se ovome nadao posle svega što nas je snašlo ,posle odlaska Dželeta ... Svaka čast momci ,Grubor kao u najboljim danima a dečko nije igrao pola sezone ,tako da zaigra i zablista !!! ČESTITKE !!!
    Hvala Areni što sam prisustvovao ovoj VELIKOJ POBEDI ,bio sam sprečen da odem na SPENS .Uživao sam !!! Vodili smo od prvog do četrdesetog minuta !!! Ovi dečaci i njihov trener su ČUDO !!! Više ni Super liga nije nedostižna ,a siguran sam da je ovim opstanak obezbeđen .
    NAPRED VOŠA !!!!


  • NS

    27.01.2019 16:05
    ČESTITAM POBEDU ,po mnogo čemu VELIKU I ZNAČAJNU ,u neku ruku ISTORIJSKU !!!!

    Po prirodi sam optimista i nadao sam se pobedi , ali strepeo sam .pogotovo kad sam čuo da je otišao i Džele .Prvo što sam pomislio bilo je - pa nismo ih dobijali ni kad smo bili u punom sastavu ,ni kad su igrali Janjić ,Bjelica ,Silađi ,Berbakov...
    Kao što rekoh optimista sam ,i ja priželjkujem Super ligu ,ali da budem i realista ,kada su nas snašle sve nevolje u ovoj sezoni ( treba li da ponavljem koje) opstanak u KLS je bio velik kao kuća!!!!
    Plasman u Super ligu ,u ovim okolnostima ,bilo bi ravno SENZACIJI !!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.