Odbojkaši Vojvodine sigurni u Požarevcu

Odbojkaši Vojvodine savladali su na gostovanju u Požarevcu ekipu Mladog radnika sa 3:0 u setovima.
Odbojkaši Vojvodine sigurni u Požarevcu
Foto: 021.rs
Igrači koji su se suprotstavili Todoroviću, Vučićeviću, Kujundžiću, Mehiću, Simiću, Radeviću i ostatku novosadskog tima nisu bili ni malo laki protivnici. Od starta su domaćini pružali otpor, igralo se poen za poen sve do 8:8, kada su "crveno-beli" došli do osetnije prednosti. 
 
Iako su u vodili sa šest poena prednosti, odbojkaši Mladog radnika sustigli su Vojvodinu u finišu seta na samo poen razlike - 24:23. Ipak, siguran u napadu je bio Vučićević koji je doneo prvi set svom timu.
 
Nakon početnog seta utakmica se nastavila u korist Novosađana. Igrali su izabranici Siniše Gavrančića sve sigurnije, pa su do drugog seta stigli rezultatom 25:20.
 
Na početku trećeg seta domaćini su došli u vođstvo. Međutim, ono je bilo kratkog trajanja i brzo su se momci u crveno-belom dresu vratili u meč i preuzeli inicijativu. Utakmicu su priveli kraju osvajanjem trećeg seta sa 25:17.
 
U ostalim utakmicama trećeg kola Mini lige sastali su se: Partizan - Novi Pazar 0:3, Subotica - Jedinstvo 3:0, Spartak Ljig - Valjevo 3:0. 
 
Voša je i dalje na prvom mestu Mini lige, a u narednom kolu, 22. februara, dočekaće subotički Spartak.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.