Novi poraz Vojvodine u Superligi

Fudbaleri Vojvodine poraženi su na domaćem terenu od Radničkog sa 1:0, u 23. kolu Superlige Srbije.
Novi poraz Vojvodine u Superligi
Foto: 021.rs
Malobrojna publika na "Karađorđu" imala je priliku da gleda, sada već poput uspostavljenog standarda, bezidejnu igru Vojvodine. Ni igrači drugoplasiranog tima na temu nisu pružili svoju najbolju partiju, pa publika ne može da se pohvali da je prisustvovala "prazniku fudbala".
 
U prvom poluvremenu igralo se između šesnaesteraca dve ekipe, bez konkretnih prilika ni na jednoj, ni na drugoj strani. 
 
Nakon samo dva minuta igre u drugom delu meča, lopta je zatresla mrežu Novosađana. Oštrim pasom u peterac Voše Kojašević je pronašao Pankova, koji se dobro snašao i prosledio loptu u mrežu. 
 
Nakon pogotka Nišlija, zaigralo se ponovo sličnim ritmom kao i u prvom poluvremenu. Pri kraju meča Vojvodina je prenela loptu na polovinu rivala, pritiskala ga, ali, po svemu sudeći, stručni štab u prelaznom roku nije uspeo da reši jedan od glavnih problema tima - završnicu u napadu. 
 
Najbliži protivničkom golu crveno-beli su bili u finišu utakmicu, kada je Saničanin šutirao sa desetak metara, ali je lopta otišla pored stative.
 
Kako je rezultat do kraja ostao nepromenjen, Vojvodina je upisala svoj deveti poraz u šampionatu i nalazi se na devetom mestu na tabeli. Ono što ide na ruku "staroj dami" je to što njeni rivali u zoni plej-ofa, Proleter i Radnik, koji imaju samo bod više od nje, igraju utakmice protiv Partizana i Crvene zvezde, pa su male šanse da će napraviti veću bodovnu razliku u odnosu na Vojvodinu.
 
Narednu utakmicu Voša igra protiv Voždovca, 2. marta.
  • Pera Trta

    25.02.2019 09:46
    Uprava napolje!!
    Dovedena prava pojacanja!!! Svaka cast Dunsteri!!!
  • fifa

    23.02.2019 10:57
    Ovaj tim nije toliko los,ali sve pada u vodu samo zbog Djurica i Mitosevica,ubedljivo su bili najgori na terenu,jednostavno nisu za ozbiljnije utakmice,da je neko drugi mogao da organizuje igru bilo bi mnogo golova u mrezi Radnickog,pravi organizator igre nedostaje godinama.
  • Nerad Lencugic

    23.02.2019 08:52
    I onda trener Jojvodine izjavi da im je mesto u vrhu tabele.. Koje, bre, tabele?! Trece beton lige mozda?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.