Voša traži čoveka koji će hitno da uredi stanje u prvom timu i sportskom sektoru

Zbog loših rezultata na startu prolećnog dela prvenstva i četiri uzastopna poraza, uprava FK Vojvodina krenula je u potragu za čovekom koji će napraviti reformu u sportskom sektoru novosadskog kluba, a kao prvo ime za taj posao pominje se Ranko Stojić.
Voša traži čoveka koji će hitno da uredi stanje u prvom timu i sportskom sektoru
Foto: 021.rs
Kako saznaje 021.rs, na sinoćnjoj sednici Upravnog odbora kluba posle poraza od Spartaka, doneta je odluka da se formira komisija od tri člana, koja će do subote, 9. marta, pronaći stručnjaka kojem će biti prepušten sportski sektor kluba.
 
Osoba koja bi trebalo da izbavi Vošu iz krize imala bi funkciju člana UO ili sportskog direktora. Prva želja Novosađana je da na to mesto dovede nekadašnjeg golmana Ranka Stojića, koji je bio sportski direktor u Radu i Olimpiji iz Ljubljane.
 
On bi imao odrešene ruke, pa bi, ukoliko želi, mogao da smeni trenera Radovana Krivokapića, a ni funkcija sadašnjeg sportskog direktora Saše Drakulića nije sigurna. Prioritet i pod naznakom "hitno" je stanje i igra prvog tima, koja mora da se promeni.
 
Voša se trenutno i u rezultatskom i u finansijskom segmentu nalazi u škripcu. U jučerašnjem porazu od Spartaka 2:1, postigli su prvi gol još od 5. decembra prošle godine. Novosađani su već sedam utakmica bez pobede i mesto u plej-ofu se sve više udaljava. 
 
Pet kola pre kraja šanse i dalje postoji, ali one su minimalne ukoliko se nešto ne promeni u igri Vojvodine.
 
Slično kao i na terenu, ni finansijsko stanje nije dobro. Račun kluba nalazi se u blokadi za iznos od 125 miliona dinara, ali bi prema najavama iz vrhe gradske vlasti, stvari uskoro trebalo da budu dogovorene sa poveriocem, da bi klub nesmetano mogao da funkcioniše.
 
Narednu utakmicu Voša igra u subotu, 9. marta, protiv Napretka u Kruševcu.
  • psihijatar

    07.03.2019 11:45
    za korov
    nema leka.
    svi jure rezultat koga nema
    niko se ne bavi omladinskom skolom, a svima puna usta vosine dece... demagogija
    direktor skole se pretvorio u neovisnog agenta. privatnik u drzavnoj firmi. ugodno. pa njemu nije trebao kosanovic. okruzio se amaterima kojima manipulise...
    o drakulicu je receno sve transparentom na utakmici sa zvezdom. da se razumemo, andrej nije nista kriv.
    krivokapic, van! tanko je to za vojvodinu
  • Sasa

    07.03.2019 11:02
    Ostali..
    Kao da je drugacija situacija u ostalim novosadskim klubovima...go lopov do lopova i seckaju se okolo...
  • javi se

    07.03.2019 10:09
    Trajeru, ti si covek za pos'o!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.