Fudbaleri Vojvodine eliminisani iz Kupa

Fudbaleri Vojvodine eliminisani su iz Kupa Srbije, pošto su izgubili od Radničkog iz Niša sa 2:1.
Fudbaleri Vojvodine eliminisani iz Kupa
Foto: 021.rs
Strelac Radničkog bio je Haskić u 40. minuta iz penala i u 62. minutu. U 94. minutu Vojvodina je smanjila na 2:1. Posle kornera koji je izveo Milojević, gol glavom je postigao Đuričin.
 
Na stadionu u Nišu bilo je oko 2.000 gledalaca, među kojima tridesetak navijača Vojvodine.
 
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnik iz Surdulice sa 2:1 i postali poslednji tim koji se plasirao u polufinale Kupa Srbije.
 
Prethodno su to učinili i Partizan protiv Napretka (4:0) i Mladost protiv Spartaka (2:1).
  • Novosađan

    14.03.2019 16:34
    Za naš Novi Sad
    UPRAVA NAPOLJE!!!Bolje da ste se bavili Vojvodinom nego što ovde lupetate gluposti, treba sve da vas je sramota, imali ste privilegiju da vodite klub koji su osnovali i podržavali svi viđeniji Novosadski Srbi, dva rata smo preživeli, dve titule osvojili, a sad kad se vidi koliko ste nesposobni vi pišete retardirane komentare na svakoj vesti o FK Vojvodina, hoćete da navijači igraju fudbal, još i imaju podršku za razliku od 90% Srpskih klubova, na marakanu nas došlo 400 a klub deveti na tabeli, a igrači se naguzili, zalaganje nula, 4:0 se izgubilo a trener se smeška, nameste nam u nišu pipera da sudi, klub ćuti, Bole ih uvo što će da nas pokradu, boli vas što Vojvodina tone, marš iz kluba!!!UPRAVA NAPOLJE!!!
  • FKV

    14.03.2019 16:16
    UPRAVA NAPOLJE!
    Smejali ste se pumpadžiji, a pumpadžija je za ove nesposobnjakoviće doktor fudbala! Uništavate nam klub ! UPRAVA NAPOLJE !
  • Stex

    14.03.2019 12:27
    Lopovi
    Sps bagra nam unistava klub

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.